banner388

Samsun'da alacak verecek kavgası kanlı bitti

Samsun'da çek senet meselesi yüzünden yaşanan silahlı kavgada 1 kişi yaralandı.

Samsun'da alacak verecek kavgası kanlı bitti

Samsun'da çek senet meselesi yüzünden yaşanan silahlı kavgada 1 kişi yaralandı.

02 Mayıs 2018 Çarşamba 16:55
Samsun'da alacak verecek kavgası kanlı bitti

Samsun'un Tekkeköy ilçesi 19 Mayıs Sanayi Sitesi'nde iş makinesi tamiri yapan bir iş yerinde çek senet meselesi yüzünden çıkan silahlı kavgada 1 kişi yaralandı. 

Edinilen bilgiye göre, iş yeri sahibi Mehmet K., çek senet meselesi yüzünden tartıştığı 52 yaşındaki Çetin K.'yı silahla vurdu. Silahtan çıkan mermi, Çetin K.'nın dizinin üzerinden girip arkadan çıktı. Yaralanan şahıs, sağlık ekipleri tarafından Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. İş yeri sahibi Mehmet K. ise olayın ardından kaçtı.

Çetin K., Ordu'nun Kumru ilçesinde esnaf olduğunu ve iş makinesi tamirlerini Mehmet K.'ya yaptırdığını belirterek, "Samsun'da bir başkasından kepçe ucundaki kırıcıyı satın aldım. 42 bin 500 lira değerindeki ücreti ödemek için şahsa çek verecektim. Mehmet K. da bana senet verme karşılığında çek vereceğini söyledi. Ben kendisine senet verip imzaladım ancak o bana satın aldığım ürünün bedeli karşılığında senet verdiğim çeki vermedi. Senedimi istedim, onu da geri vermedi. Tartışma sırasında beni vurup kaçtı" dedi.
 
Yapılan açıklamada olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü belirtildi.

Kaynak: İHA

Anahtar Kelimeler:
Samsun HaberSamsun
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
emin karagüzel 2018-05-03 03:14:29

Allah cc acil şifalar versin,