banner388
banner390
banner410
banner408

Samsun'da akıl almaz olay! Bu kadarı 'pes' dedirtti

Samsun’da görülen davada 2 kişi öldürmekle suçlanan şahıs ilk duruşmada tahliyesini talep etti. Yaklaşık 8 aydır tutuklu bulunan cinayet zanlısı oğullarını öldürdüğü muhtardan şikayetçi oldu.

banner269

Samsun'da akıl almaz olay! Bu kadarı 'pes' dedirtti

Samsun’da görülen davada 2 kişi öldürmekle suçlanan şahıs ilk duruşmada tahliyesini talep etti. Yaklaşık 8 aydır tutuklu bulunan cinayet zanlısı oğullarını öldürdüğü muhtardan şikayetçi oldu.

08 Mart 2018 Perşembe 20:37
Samsun'da akıl almaz olay! Bu kadarı 'pes' dedirtti

Samsun Haber - Samsun’un Atakum ilçesinde yaklaşık 8 ay önce meydana gelen olayda, Atakum ilçesi Yukarıaksu Mahallesi Muhtarı İlhami A. (52) ile çocukları Özgür A. (26) ve Murat A. (35), Alaattin B.'nin (49) tüfekli saldırısına uğradı. Murat A. olay yerinde, Özgür A. kaldırıldığı özel hastanede hayatını kaybederken, muhtar İlhami A. ise ağır yaralandı.

POLİS GÖZALTINA ALDI

Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekipleri silahlı saldırıyı düzenleyerek 2 kişiyi öldürüp 1 kişi de ağır yaraladığı iddia edilen Alaattin B.'nin olayda kullandığı çift kırma tüfekle birlikte yakalayarak gözaltına aldı ve şahıs çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
Alaattin B. hakkında Samsun 1. Ağır Ceza Mahkemesinde dava açıldı. Hakim karşısına çıkan Alaattin B.'nin yargılanmasına başlandı. Kendisini savunan Alaattin B., "Tarım Kredi Bölge Müdürlüğünde çalışıyorum. Recep diye biri benden Aksu köyünde arazi alacağını söyledi. Ben de tanıdığım emlakçıyı aradım. Emlakçı da önceden tanımadığım İlhami A.'yı aramış. Birlikte yanına gittik. Arsa ile ilgili pazarlık yapıldı. Aracı olduğum için 10 bin lira komisyon alacaktım. Arsa ile ilgili para ödenmediği için ben sorumlu tutuldum. İlhami beni telefonla arayıp tehdit etti. Ben olayı savcılığa haber verdim. Olay akşamı oğulları ile evimin önüne gelip kapımı tekmelediler. Tüfekle ateş açtılar. Ben de tüfekle ateş açtım. 8 aydır tutukluyum ve mağdurum. Tahliyemi talep ediyorum. Evimi bastılar. Öldürme kastım yoktu. Tüfekte 6 numaralı saçma vardı. Öldürme kastım olsaydı domuz misketi kullanırdım. Amacım yaralamaktı. Ben İlhami Arslan'dan şikayetçiyim" dedi.

ARSA ALIM SATIMI YÜZÜNDEN ÇIKTI

Olayda 2 oğlu ölen İbrahim A. ise, "Ben muhtarım. Sanık Alaattin'i çok eskiden tanırım ve arkadaşım olur. Arsa alım satımı yüzünden aramızda husumet başladı. Sanık Alaattin bize olan borcunu ödemek istemedi. Mallarını kaçırdı ve oğlum Murat'ı ayağından vurdurdu. Borcunu ödememek için bizi sürekli oyalıyordu. Ben Alaattin'e kefil olduğum için aracım bağlandı ve satışa çıkarıldı. Oğlum Murat'a parayı vereceğini söyledi. Alaattin'in evinin yanına gittik. Bize tüfekle ateş açtı. Üzerime atılan suçlamayı kabul etmiyorum. Sanıktan şikayetçiyim" diye konuştu.
Mahkeme heyeti tanıkların dinlenmesi ve Alaattin Bulut'un tutukluluk halinin devamına karar vererek duruşmayı 6 Haziran'a erteledi.

Son Güncelleme: 09.03.2018 16:59
Anahtar Kelimeler:
CinayetAtakumSamsunMahkeme
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Misafir 2018-03-08 20:59:33

Baksan ikiside haklı,hakimlikte zor işimiş be