banner388

Samsun'da akıl almaz hırsızlık

Samsun'da aynı işyerini bir gece içerisinde iki kez soyan hırsızlar polisin takibi sonucunda yakalandı.

Samsun'da akıl almaz hırsızlık

Samsun'da aynı işyerini bir gece içerisinde iki kez soyan hırsızlar polisin takibi sonucunda yakalandı.

13 Kasım 2017 Pazartesi 15:43
Samsun'da akıl almaz hırsızlık

Samsun Haber - Samsun'un Canik ilçesi Belediyeevleri Mahallesi'nde meydana gelen olayda bir gece içerisinde aynı işyerini 2 kez soyan ve işyerinin çelik kasasını çaldıkları öne sürülen 3 kişi polis ekiplerinin takibi sonucunda yakalandı.


Edinilen bilgiye göre, inşaat malzemesi satan iş yerine geceleyin giren hırsızlar, fax cihazı ve 1 adet labtop bilgisayarı çaldılar. Aynı hırsızlar bir süre sonra aynı işyerine tekrar girerek bu kez içerisinde yaklaşık 200 bin liralık çek bulunan para kasasını çaldılar. Çelik kasa, açılmış halde İlkadım ilçesi Baruthane mevkiinde Yelken Kulüp yakınlarına bulundu.


Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Bürosu ekipleri olayla ilgili 29 yaşındaki Y.K., 31 yaşındaki T.T. ve 28 yaşındaki M.C.'yi yakalayarak gözaltına aldı. Polisteki sorguları sona eren 3 kişi adliyeye sevk edildi.  Savcıya ifade veren M.C. serbest bırakılırken, tutuklanmaları için nöbetçi mahkemeye sevk edilen Y.K. ve T.T. ise mahkemece tutuklanarak Samsun Kapalı Cezaevi'ne gönderildi.

İHA

Son Güncelleme: 13.11.2017 23:30
Anahtar Kelimeler:
Samsun HaberSamsun
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.