banner388

Samsun'da AK Parti hız kesmiyor

AK Parti Samsun İl Teşkilatı hız kesmeden yerel seçim çalışmalarını sürdürüyor.

Samsun'da AK Parti hız kesmiyor

AK Parti Samsun İl Teşkilatı hız kesmeden yerel seçim çalışmalarını sürdürüyor.

30 Eylül 2018 Pazar 14:03
Samsun'da AK Parti hız kesmiyor

Samsun Haber-AK Parti Samsun İl Başkanı Hakan Karaduman ve 13 Yönetim Kurulu Üyesi, Atakum, Canik ve İlkadım bir akşamda 14 farklı noktada ve sohbetlerine katıldı.

AK Parti Samsun İl Başkanı Hakan Karaduman ve İl Yönetim Kurulu Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı Erkan Malkoç, Seçim İşleri Başkanı Ersan Aksu, Sosyal Politikalar Başkanı Ahmet Muştu, Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı Mücahit Erbin, AR-GE Başkanı Mehmet Köse, Çevre, Şehir ve Kültür Başkanı Nurhan Yapıcı Özel ile Yönetim Kurulu Üyeleri  Nural Kılıç, Hilmi Eker, Merve Özön, Canan Sevim, Zeliha Kırımlı Çeliksoydan, Zeynep Serin ve Yasin Canikli 3 farklı ilçede 14 eve ziyaret gerçekleştirerek seçim çalışmalarını hız kesmeden devam ettiriyor.

ÇALIŞMAK VAR

Başkan Karaduman açıklamasında, "Bizim için bir seçim biter diğer seçimin çalışmaları başlar. Samsun teşkilatı olarak başarımızı devam ettirmek istiyoruz. Rehavete kapılmadan teşkilat olarak amacımız, partimize en yüksek oyu kazandırmak. Tüm teşkilat mensubu arkadaşlarımızın çalışmasıyla güzel başarılar elde etmeyi hedefliyoruz" ifadelerini kullandı.

VATANDAŞ MUTLU OLUYOR

Ziyaretler kapsamında ev sohbetlerinin gerçekleştiğini ifade eden Başkan Karaduman, "Bunun yanı sıra yeni bir uygulama başlattık. Hem ben hem il yönetimindeki arkadaşlarım hem de ilçe teşkilatlarımız haftalık toplantılarımızda üyelerimizi telefonla arıyoruz. Onlarla sohbet edip, halini hatırlarını soruyoruz.  Böylece kısa sürede binlerce üyemize ulaşacağız. Vefa ziyaretlerimiz, ev sohbetlerimiz ve telefonla üyelerimize ulaşmamız çok olumlu sonuçlar verdi. Girmedik ev, sıkmadık el bırakmayacağız. AK Parti gönüllere giren, kendisini millete hizmet etmeye adayan parti. Bu çalışmalarımızda karşılaştığımız tablo, gözlemlediğimiz hisler bizleri çok mutlu ediyor. Çalışmalarımızı tüm teşkilatlarımızla artarak devam ettireceğiz" sözcüklerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ss 2018-09-30 14:58:39

Durmak yok kandırmaya evam

Avatar
davut 2018-09-30 16:01:13

bırakın şu yer sofrasında halkla çay içme olaylarını çıkarı olmayan halk yemiyor bu pozları

Avatar
Bizim dunya8 2018-10-01 00:11:03

Ac gozlu toklar ilk adima kalir yine

Avatar
Salih batmaz 2018-10-01 07:08:04

Açlık yoksulluk sizin gibilerin yüzünden tavan yaptı, en sert şekilde tepki görebilirsiniz. Yanınızda polis jandarma imam bulundurdun.

Avatar
Hamza 2018-10-01 01:01:38

Buyuk ortadogu projesinin es baskanlari rantcilar kravatli hirsizlar peskesciler yap islet devret devletin kasasini bosaltcilar halki gecim sikintisi batakligina sokup kole yapanlar at gozlugu takip semer vuranlar

Avatar
Orhan ölmez 2018-10-01 11:10:28

Evet...yemekte hız kesmiyorlar...her şeyi yedi bitirdiler...

Avatar
koçero 2018-10-01 13:01:23

durmak yok yola devam elektriğe ve doğal gaza zam bunlarda ne gam. orlara çıkmaya insan utanır..a

Avatar
RAMAZAN ŞENER 2018-10-01 13:08:56

Seçim çalışmaları bırakın yapılan zanları geri çektirin. Köylere hiç bakım yok sokak lambası yanmıyor üç ay arızaya telefon ettim tamam kayıt aldık diyorlar gelmiyorlar.Nimeti aradım öyle yapıldı.Böylemi yapılması gerekirdi.