banner388

Samsun'da Aile Boyu Estetik

Almanya'nın Stuttgart şehrinde yaşayan aynı aileden 6 kişi estetik operasyon için Samsun'a geldi.

Samsun'da Aile Boyu Estetik

Almanya'nın Stuttgart şehrinde yaşayan aynı aileden 6 kişi estetik operasyon için Samsun'a geldi.

30 Aralık 2016 Cuma 09:53
Samsun'da Aile Boyu Estetik

Samsun'daki FBM Tıp Merkezine dünyanın her köşesinden hergün birçok hasta gelmekte. Yaklaşık 1 hafta önce ise aynı aileden 6 kişi gelip, aynı anda estetik operasyon yaptırdı. Almanya'nın Stuttgart şehrinden gelen bu 6 kişiye burun estetiği, kulak estetiğ, göz kapağı estetiği gibi birçok operasyon yapıldı.

FBM Tıp Merkezi Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Doç. Dr. Hayati Akbaş, bu ilginç olayı sosyal medya hesabından paylaştı. Akbaş, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:
"FBM Samsun. Saat 01.30. Gece bu vakitte bu paylaşım ilginç oldu. Paylaşımı ilginç kılan diğer faktörler ise Almanya Stuttgarttan gelen ve aynı aileden olan 6 kişinin 6 gün önce FBM de opere edilmesi. 4 kişiye burun estetiği, 1 kişiye kulak estetiği ve 1 kişiye göz kapakları estetiği ve yüze lipofilling yapılmıştı. Alçılar ve dikişler gece bu saatda biraz önce alındı ve Almanya'ya yolculuk birkaç saat sonra başlıyor. Alçıların alınması ve son görüşme için benim İstanbuldan dönmemi beklediler ve bende hava koşulları nedeniyle bu saat de gelebildim. Herşey yolunda ve çok geç vakitte olsa işimizi tamamlamanın ve neticelerinde hepimizi mutlu etmesinin huzuru ile henüz uyumamış olanlara iyi geceler. Almanya'ya giden misafirlerimize iyi yolculuklar."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.