banner388

Samsun'da Afrin konvoyu düzenlendi

Samsun'un Ladik ilçesinde Mehmetçiğe destek olmak için Ladik konvoyu düzenlendi.

Samsun'da Afrin konvoyu düzenlendi

Samsun'un Ladik ilçesinde Mehmetçiğe destek olmak için Ladik konvoyu düzenlendi.

09 Mart 2018 Cuma 15:52
Samsun'da Afrin konvoyu düzenlendi

Samsun haber - Samsun'un Ladik ilçesinde vatandaşların iş makinelerinin, zabıta ve polis araçlarının katılımıyla Afrin konvoyu düzenlendi.

Konvoyda uzun kuyruklar oluşurken araçlara Türk bayrağı asıldı. Tekbir seslerinin yükseldiği konvoyda ilçe halkı Türk askerinin yanında olduğunu gösterdi.

Konvoya katılan vatandaşlar, "Afrin’de canla başla mücadele eden Mehmetçiğimizin Allah yar ve yardımcısı olsun. Operasyonda askerlerimize başarılar dileriz. Biz bugün buraya Zeytin Dalı Harekatı’nda görev yapan askerlerimize destek vermek adına toplandık. Tüm ilçe halkı olarak bir araya geldik. Mehmetçiğimizin yanında olduğumuzu göstermek için konvoy oluşturduk. Herkes duysun ki biz nöbetteyiz ve göreve hazırız. Cumhurbaşkanımız bize talimat versin biz de Afrin’e gider Mehmetçiğimizin yanında oluruz” dediler.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Samet Çetin 2018-03-09 16:15:49

Ben almanya'da yaşayan gurbetçi bir vatandaşım ben bile almanyadan samsuna geldim oradan otobüs ile hatay reyhanlı ilçesine ordanda gültepe mahallesine geçtim yaşayanlar ile konuştum ve askerlerimize destek oldum. Bu tip ucuz showlar yapmayın sınıra gidin sınırda askerimize vatandaşlarımıza destek olun öyle korna basmayla destek olunmaz.

Misafir Avatar
vatandaş 2018-03-10 12:49:00 @Samet Çetin

Helal olsun kardeşim Erhan bu adamın yaptığını yada keşke yapmasaydın dediğinin birisini sen yap boş beleş insan..

Beğenmedim! (1)
Misafir Avatar
Erhan 2018-03-10 00:22:48 @Samet Çetin

İyi ki bir insanlık yapmışın keşke yapmasaydın

Beğenmedim! (1)
Avatar
Sasa 2018-03-10 12:41:14

Otobüs getir 10 adet 1 tanesi zordolar