banner388

Samsun'da Adliye çıkışı silahlı saldırı! 

Samsun'da bir kişi adliye çıkışında silahlı saldırıya uğradı. 

Samsun'da Adliye çıkışı silahlı saldırı! 

Samsun'da bir kişi adliye çıkışında silahlı saldırıya uğradı. 

18 Haziran 2020 Perşembe 12:38
Samsun'da Adliye çıkışı silahlı saldırı! 

Samsun'un İlkadım ilçesinde silahlı saldırı düzenlendi. Adliyeden çıkan şahıs saldırı sonucu yaralanarak hastanelik oldu. 

Kılıçdede Mahallesi'nde bulunan Samsun Adliyesi'nin karşısında Şehitler Sokak'ta saat 10.45 sularında meydana gelen olayla ilgili edinilen bilgilere göre U.G. isimli şahıs adliye çıkışı silahlı saldırıya uğradı. Saldırıda 3 yerinden vurulan şahıs kanlar içerisinde yere yığıldı. U.G. olay yerine intikal eden sağlık ekipleri tarafından ambulansla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Saldırıda silahtan çıkan kurşun park halindeki aracada isabet ederken polis ekipleri silahlı saldırıyı S.A. isimli şahsın gerçekleştirdiğini tespit etti.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.


Olay yerinden yaya olarak kaçan S.A,. istirahatli oldukları öğrenilen çarşı ve mahalle bekçileri tarafından yaşanan kovalamaca sonucu yakalandı. Gözaltına alınan şüpheli, Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekiplerine teslim edildi.


 

Son Güncelleme: 18.06.2020 17:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
KoÇaVaLı... 2020-06-19 01:14:01

Adliye önünde silah atmakda moda oldu...

Avatar
KY13 2020-06-19 02:02:08

Bir önceki gün adliyenin diğer tarafında kaldırımda bulunan ağaca araçtan av tüfeği ile ateş açıldı. Bu sanki bir uyarıydı; "Bak, istersek seni de vururuz!" gibi... Ve bugün yaşanan olay...

Avatar
jesus 2020-06-19 02:24:01

bu millet silahı nereden buluyor sorsan para yok derler

Avatar
Kocasının karısı 2020-06-20 23:20:50

Bilip bilmeden yorum yapmayın namus meselsi olunca siz napardiniz acaba size param yok denmedi bide gereksiz yorumlara gerek yok