banner388

Samsun'da Acı Manzara

Samsun'da cenazeye giden bir aile, eve döndüklerinde korkunç bir manzarayla karşılaştılar.

Samsun'da Acı Manzara

Samsun'da cenazeye giden bir aile, eve döndüklerinde korkunç bir manzarayla karşılaştılar.

19 Aralık 2016 Pazartesi 09:13
Samsun'da Acı Manzara

Samsun'un Canik ilçesi Hacıismail Mahallesinde dün akşam saat 17.00 sıralarında meydana gelden olayda, Özbek ailesinin fertleri bir yakınlarının ölüm haberini alınca cenaze evine gitti. Saat 22.00 gibi eve dönen aile fertleri evde tek başına kalan 74 yaşındaki anneleri Ayşe Özbek'i sobanın yanında yerde yatarken buldular.

Hemen hastaneye kaldırılan annenin hayatını kaybettiği belirlendi. Uzun yılardır yatalak olduğu öğrenilen yaşlı kadının arka kısmında sobadan dolayı yanık oluştuğu belirlendi. Kalp krizi geçirerek sobanın üzerine sırt üstü düştüğü tahmin edilen Ayşe Özbek'in kesin ölüm sebebinin otopsi sonucu belli olacağı öğrenildi. Cenazeye gidip eve döndüklerinde annelerini kaybeden Özbek ailesi yaşadıkları bu acı olay sonrası gözyaşına boğuldu. 
Yaşlı kadının cenazesi otopsi için Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırılırken, polisin olayla ilgili soruşturması devam ediyor.

Son Güncelleme: 19.12.2016 21:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.