banner388

Samsun'da acı haftasonu: 4 ölü 7 yaralı

Samsun'da haftasonu yaşanan acı olaylarda 4 kişi hayatını kaybederken 7 kişi ise yaralandı.

Samsun'da acı haftasonu: 4 ölü 7 yaralı

Samsun'da haftasonu yaşanan acı olaylarda 4 kişi hayatını kaybederken 7 kişi ise yaralandı.

08 Mayıs 2017 Pazartesi 13:24
Samsun'da acı haftasonu: 4 ölü 7 yaralı

Samsun haber - Samsun'da haftasonunun bilançosu ağır oldu. Cumartesi günü yaşanan silahlı saldırı olaylarında ve trafik kazalarında çok sayıda yaralı olurken çok sayıda kişi ise hayatını kaybetti.

6 Mayıs 2016 Cumartesi günü yaşanan olaylarda; Samsun’un Atakum ilçesinde 2 genç trafik kazasında ağır yaralandı. FETÖ operasyonları kapsamında ise 22 kişi tutuklanırken 6 kişi dli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. 

7 Mayıs 2016 Pazar günü yaşanan olaylarda; Çarşamba ilçesinde yeğeninin silahlı saldırısına uğrayan amca Veysel Keskin öldü. İlkadım ilçesi Zeytinlik Mahallesi'nde evlerinde silahlı saldırıya uğrayan Türkan Zonturlu (45) ile oğlu Onur Diril (20) öldü. Bafra'da deniz kenarına balık tutmaya giden Mevlüt Erzenoğlu'nun cesedi sulama kanalında bulundu. Samsun'un Çarşamba İlçesi'nde,aydınlatma direğine çarpan kamyonette bulunan 5 kişi yaralandı. FETÖ soruşturmaları kapsamında ise 10 hakim ve savcı, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.  Samsun'da uyuşturucu sattığı iddiasıyla bir kişi mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. 

Son Güncelleme: 09.05.2017 10:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Samsunlu 2017-05-08 21:11:07

Trafik polisleri sadece vali geçişlerinde aktif olduğu için bu şehirde trafik çözülmez.