banner388

Samsun'da 8 torbacı adliyede

Samsun'da uyuşturucu operasyon düzenlendi. Operasyonda gözaltına alınan 8 torbacı adliyeye sevk edildi. 

Samsun'da 8 torbacı adliyede

Samsun'da uyuşturucu operasyon düzenlendi. Operasyonda gözaltına alınan 8 torbacı adliyeye sevk edildi. 

04 Ekim 2019 Cuma 12:23
Samsun'da 8 torbacı adliyede

Samsun'un İlkadım ve Tekkeköy ilçesinde sokak satıcılarına yönelik uyuşturucu operasyonu düzenlendi. Operasyonda 9 kişi gözaltına alınırken 1 kişi savcının talimatiyla serbest bırakıldı 8 kişi adliyeye sevk edildi. 

Edinilen bilgiye göre, Samsun Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, sokak satıcılarına yönelik İlkadım ve Tekkeköy ilçelerinde 2 gün önce sabah eş zamanlı operasyon düzenledi. Yapılan operasyonda "uyuşturucu ticareti" suçundan 9 kişi gözaltına alındı. Takibi yapılan şüphelilerle bağlantılı çeşitli tarihlerde yapılan yakalamalarda ve bu sabah yapılan aramalarda 3,15 gram bonzai, 217 kapsül sentetik ecza, 1,05 gram esrar maddesi, 0,11 gram skunk maddesi ve 132 adet ecstasy hap elde edildi. Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğündeki sorgusu tamamlanan 1 kişi ifadesinin ardından savcının talimatıyla serbest bırakılırken, 8 kişi ise "uyuşturucu ticareti" suçundan bugün Samsun Adliyesine sevk edildi.

Nöbetçi mahkemeye ifade veren 6 kişi tutuklanarak Samsun T Tipi Kapalı Cezaevi'ne gönderilirken, 2 kişi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Son Güncelleme: 04.10.2019 18:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Dilek 2019-10-04 15:49:48

Şerefsiz bunlar satarken utanmazlar şimdide kafalar yerde

Avatar
DAVUT 2019-10-04 20:57:21

BUNLARA BU ZEHİRİ VERENİ BULUP ÖLENE KADAR TUTCAN CEZAVİNDE BUNLARADA 50 SENE VERCENKİ YAPMAYA KALKANLAR YAPMICAK