banner388

Samsun'da 72 kısa dönem er yemin etti

Samsun'un Bafra ilçesinde 72 kısa dönem er düzenlenen törende yemin etti.

Samsun'da 72 kısa dönem er yemin etti

Samsun'un Bafra ilçesinde 72 kısa dönem er düzenlenen törende yemin etti.

12 Ocak 2018 Cuma 11:33
Samsun'da 72 kısa dönem er yemin etti

Samsun haber - Samsun'un Bafra ilçesi Yeni Kapalı Spor Salonunda kısa dönem erler için yemin töreni düzenlendi.

Samsun İl Jandarma Komutanlığına bağlı narkotik köpek İbre’nin şovla başlayan tören Kaymakam Ali Fuat Türkel'in başarılı kısa dönem askerlere hediye vermesiyle devam etti.

İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Ünsal Ağaoğlu yaptığı açıklamada, "Çok kısa sürede askerlik onuruna erişerek karşımızda dimdik duran evlatlarımızla ne kadar gurur duysak azdır. Kahraman Mehmetçikler, her Türk askeri gibi bu kutsal görevi icra etmek için birliğimize katıldınız. Bu görev süresince, vicdan, adalet, başarı içerisinde olacağınıza eminim. Hiçbir güç sizi birbirinizden koparamaz. Sizlerin asıl görevi, askerlik görevinizi yaptıktan sonraki hayatınızda olacaktır. Görevlerini yaparken canlarını seve seve veren milletimizin aziz evlatlarını millet ve şükranla anıyorum” dedi.

Daha sonra 4 haftalık eğitim programını tamamlayan 72 kısa dönem er yemin etti.


 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.