banner388

Samsun'da 667 polisle dev operasyon

Samsun'un İlkadım, Atakum ve Canik Emniyet Müdürlükleri sorumluluk alanlarında 667 polisin katılımıyla huzur operasyonu düzenlendi.

Samsun'da 667 polisle dev operasyon

Samsun'un İlkadım, Atakum ve Canik Emniyet Müdürlükleri sorumluluk alanlarında 667 polisin katılımıyla huzur operasyonu düzenlendi.

03 Kasım 2018 Cumartesi 09:12
Samsun'da 667 polisle dev operasyon

Samsun'da polis kamu düzeninin sağlanması, aranan kişi ve araçların yakalanması ve suçların caydırılmasına yönelik huzur operasyonu düzenlendi.
 
Samsun'un İlkadım, Atakum ve Canik Emniyet Müdürlükleri sorumluluk alanlarında kamu düzeninin sağlanması, aranan kişi ve araçların yakalanması, suçluların caydırılması, huzur ve güven ortamının devamının sağlanması amacıyla saat 19.00 ile 23.00 arasında umuma açık yerlerde, parklarda, halkın yoğun olarak bulunduğu alanlarda huzur operasyonu düzenlendi.
 
667 polis ve bekçinin katılımıyla 18 ayrı noktada düzenlenen huzur operasyonunda 4 bin 675 kişi, 748 araç, 183 iş yeri kontrol edildi. Yapılan aramalarda 7 iş yerine sigara içirtmekten idari yaptırım uygulandı, 1 iş yerine açıktan alkol almaktan veya aldırmaktan gerekli tutanak tanzim edildi, 1 iş yerine konsomatris çalıştırmaktan işlem yapıldı, 8 şahıstan amaç dışı bıçak elde edildi ve Kabahatler Kanununa göre idari yaptırım uygulanmış, alkol veya uyuşturucu madde tesiri altında araç kullanmaktan, çocuk teslimine muhalefetten ve basit yaralama suçlarından 4 şahıs yakalandı, bu şahıslardan birinin 4 ayrı suçtan arandığı ortaya çıktı. Toplamda 14 araca trafik yönünden 18 bin 366 lira para cezası uygulandı. 

Vatandaşların huzuru için bu tür uygulamaların artarak devam edeceği belirtildi.

Kaynak: İHA

Son Güncelleme: 03.11.2018 09:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kaan Şentürk 2018-11-03 11:42:37

Özellikle trafikle ilgili bütün denetimleri sonuna kadar destekliyorum. Bizim arsız milletimiz başka türlü adam olmaz, herkesin başına polis mi dikmek lazım sözünü etmeyen kalmamıştır. Bazıları istiyor ki devlet hiçbir şeye karışmasın bu arsızlar herkesi taciz etsin, rahatsız etsin, makas atsın, her türlü pisliği yapsın, sigarasını başkalarını umursamadan istediği gibi içsin. Ailece maça gidelim diyoruz yasak olmasına rağmen stadta çocukların yüzüne yüzüne dumandan beter oluyoruz. Toplu yerlerde de özelikle sigara denetimlerine de özen gösterilmesi temennisiyle; Emniyet teşkilatı ve Valiliğimize teşekkür ediyorum çalışmaların devamını bekliyorum.

Avatar
SULUOVALI 2018-11-03 09:39:32

BU HUZUR OPERASYON'U DEĞİL DEVLET'E PARA LAZIM OPERASYON'U OLMUŞ HUZUR KELİMESİ ÜSTÜNDEN MİLLETİN HUZURUNU KAÇIRIYORSUNUZ.

Avatar
Sasa 2018-11-03 10:20:30

Parayi buldu yani Huzur muzur hikaye para para para

Avatar
Necati 2018-11-04 08:42:12

Sigara içmeyen rahatsız olabilir saygı duyarım ama içen de içer her yer içilen içilmeyen olarak ikiye ayrilmalı içen içilen yere içmeyen içilmeyen yerde oturur o zaman kimse içilmeyen yere gidip içmez ama toptan yassah dersen millet sallamaz içer.