banner388

Samsun'da 630 öğrenci kep attı

Samsun OMÜ Çarşamba Ticaret Borsası Meslek Yüksekokulunda düzenlenen mezuniyet töreninde 630 öğrenci kep attı.

Samsun'da 630 öğrenci kep attı

Samsun OMÜ Çarşamba Ticaret Borsası Meslek Yüksekokulunda düzenlenen mezuniyet töreninde 630 öğrenci kep attı.

24 Mayıs 2018 Perşembe 15:04
Samsun'da 630 öğrenci kep attı

Samsun haber - Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Çarşamba Ticaret Borsası Meslek Yüksekokulunun(MYO) 6 bölümünde mezuniyet coşkusu yaşandı.

630 öğrenin marşlar eşliğinde Çarşamba Adapark alanına girmesiyle başlayan tören Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile devam etti.

Çarşamba Ticaret Borsası Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. İsmail Aydemir, yaptığı açıklamada, "Sevgili öğrenciler, ülkemizin kalkınabilmesi için ara eleman ihtiyacımızı karşılayan yüksekokulumuzdan derslerini başarıyla tamamlayarak mezun olmaya hak kazandınız. Sizlere gelecek hayatlarınızda başarılar diliyor, sizleri ve ailelerinizi kutluyorum” diye konuştu.

Öğrencilere ve ailelerine seslenen Çarşamba Kaymakamı Mustafa Güney, "Değerli aileler, sevincinizi paylaşıyoruz” dedi. Devletin üniversiteler için büyük para harcadığının altını çizdikten sonra öğrencilere dönen Güney, “Değerli gençlerimiz sizlerden ilk önce beklentimiz topluma faydalı olmak için hangi işte olursanız olsun iyi insan olun. Önce beşeri sermayemizi güçlendireceğiz. Mezun olan kardeşlerimiz hepinize başarılar diliyorum. Tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı. 


Okul birincisi OMÜ Çarşamba Ticaret Borsası Meslek Yüksekokulunda; Bilgisayar Teknolojileri Bölümünden Gökhan Çavuş olurken aynı bölümden Metin Yıldırım okul ikincisi, Muhasebe ve Vergi Bölümünden Nazlı Altınkaynak’ın ise okul üçüncüsü oldu. Dereceye giren başarılı öğrencilere Çarşamba Ticaret Borsası ödül olarak altın verdi.

OMÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Ali Cengiz, Çarşamba Belediye Başkan Vekili Fahri Dalgıç, Milli Eğitim Müdürü Mustafa Özdemir, öğretim görevlileri, Çarşamba Ticaret Borsası Meclis Başkanı Hacı Toraman ve davetliler ve aileler katıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.