banner388

Samsun'da 52 kilo esrar ele geçirildi

Samsun'da Çarşamba, Bafra ve Yakakent ilçelerinde düzenlenen uyuşturucu operasyonlarında 52 kilo esrar ele geçirilirken çok sayıda kişi ise yakalanarak gözaltına alındı.

Samsun'da 52 kilo esrar ele geçirildi

Samsun'da Çarşamba, Bafra ve Yakakent ilçelerinde düzenlenen uyuşturucu operasyonlarında 52 kilo esrar ele geçirilirken çok sayıda kişi ise yakalanarak gözaltına alındı.

11 Ağustos 2017 Cuma 15:55
Samsun'da 52 kilo esrar ele geçirildi

Samsun Haber - Samsun'da bir çok ilçede gerçekleştirilen operasyonlarda 52 kilo 880 gram esrar maddesi ele geçirildi. Samsun Valiliği tarafından yapılan açıklamada, operasyonlar ile ilgili bilgi verildi.


BAFRA'DA 1 KİŞİ TUTUKLANDI


Samsun'un Bafra ilçesi Kahraman Mahallesinde 22 yaşındaki H.A. ve 27 yaşındaki E.B. isimli şahısların evlerinin önünde uyuşturucu madde ticareti yaptıkları tespit edilince şahıslara müdahalede bulunuldu. Kaçmak isteyen şüpheli E.B., ayağından vurularak yakalandı. H.A. ise olay yerinden 200 metre uzakta ele geçirildi. Şahısların üzerlerinde ve evlerinde yapılan aramalarda 5 gram bonzai uyuşturucu maddesi, 30 gram kubar esrar, 5 kök kenevir bitkisi, 525 TL suçtan elde edilen gelir parası, 1 adet 7.65 mm çapında ruhsatsız tabanca, ve 1 adet bıçak ele geçirildi. Şüpheli E.B. tutuklanırken H.A. ise serbest bırakıldı.
 

Bafra'nın Adaköy Mahallesinde 49 yaşındaki T.K.'nın bahçesinde kenevir yetiştirdiği ihbarı üzerine yapılan aramada 430 kök kenevir bitkisi, 2 bin 650 gram kubar esrar ve 86 gram toz esrar ele geçirildi. Şüpheli T.K. tutuklanarak Bafra T Tipi Cezaevine gönderildi.


ÇARŞAMBA'DA FAİLLER ARANIYOR


Samsun'un Çarşamba ilçesi Bayramlı Mahallesinde Samsun İl Jandarma Komutanlığı İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri, aldıkları ihbar doğrultusunda Y.Ç. isimli şahsın tarlasının yakınlarında 586 kök kenevir bitkisi ve 50 kilo 200 gram kubar esrar ele geçirildi. Olayla ilgili failleri arama çalışmalarının devam ettiği belirtildi.


YAKAKENT'TE 2 KİŞİ YAKALANDI, 1 KİŞİ ARANIYOR

Samsun'un Yakakent ilçesi Asmapınar Mahallesinde Samsun İl Jandarma Komutanlığı KOM Şube Müdürlüğü ekipleri, 25 yaşındaki H.İ.,60 yaşındaki K.İ. ve 35 yaşındaki H.İ. isimli şahısların izinsiz kenevir bitkisi yetiştirdiği ihbarı üzerine gerçekleştirdikleri aramalarda 23 kök kenevir bitkisi ele geçirdi. Şüphelilerden H.İ ve K.İ. yakalanarak gözaltına alınırken diğer şüpheli H.İ.'yi ise arama çalışmalarının sürdüğü belirtildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.