banner388

Samsun'da 5 mülteci DEAŞ'tan adliyede

Samsun'da DEAŞ'a yönelik düzenlenen operasyon kapsamında gözaltına alınan 5 Iraklı adliyeye sevk edildi.

Samsun'da 5 mülteci DEAŞ'tan adliyede

Samsun'da DEAŞ'a yönelik düzenlenen operasyon kapsamında gözaltına alınan 5 Iraklı adliyeye sevk edildi.

11 Mart 2019 Pazartesi 10:56
Samsun'da 5 mülteci DEAŞ'tan adliyede

Samsun'da terör örgütü DEAŞ'e yönelik 25 farklı adrese operasyon düzenlendi. Operasyon kapsamında gözaltına alınan 5 Iraklı adliyeye sevk edildi.

Samsun Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, terör örgütü DEAŞ'a yönelik İlkadım ve Tekkeköy ilçelerinde 25 adrese baskın düzenlemişti. Baskında 23 Iraklı ve 1 Suriyeli gözaltına alınmıştı. 

Emniyetteki işlemleri tamamlanan zanlılardan geçen hafta adliyeye sevk edilen 2 şahıs tutuklanmış, 8 kişi de adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı. 

TEM Şube Müdürlüğündeki sorguları tamamlanan 5 zanlı daha bugün Samsun Adliyesine sevk edildi. Nöbetçi mahkemeye ifade veren Suriye uyruklu Ahmet S. ve Irak uyruklu Ahmet K.A.A. tutuklanarak Samsun T Tipi Kapalı Cezaevine gönderilirken, Omar M.A.G., Ahd F.M. ve Younus A.S. ise mahkemece yurt dışına çıkış yasağı getirilerek adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. 

Gözaltında bulunan 9 kişinin ise TEM Şube Müdürlüğündeki sorguları sürüyor.

Kaynak: İHA 

Son Güncelleme: 11.03.2019 14:55
Anahtar Kelimeler:
Samsun HaberSamsunDeaş
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.