banner388

Samsun'da 5 kişinin öldüğü kazayla ilgili flaş gelişme

Samsun'da aynı ailen olan ve 5 kişinin yaşamını yitirdiği kazanın sürücüsü tutuklandı.

Samsun'da 5 kişinin öldüğü kazayla ilgili flaş gelişme

Samsun'da aynı ailen olan ve 5 kişinin yaşamını yitirdiği kazanın sürücüsü tutuklandı.

12 Haziran 2017 Pazartesi 18:41
Samsun'da 5 kişinin öldüğü kazayla ilgili flaş gelişme

Samsun haber - Samsun'un Çarşamba ilçesinde Dikbıyık Irmaksırtı mevkisi gece saatlerinde korkunç bir kaza meydana geldi. Hüseyin Gündoğdu'nun kullandığı 55 GU 722 plakalı servis otobüsü, Seydi Ahmet Albayrak idaresindeki 16 APZ 27 plakalı kapalı kasa kamyonete çarptı. Kamyonet sürücüsü ile araçta bulunan öndü Albayrak, Kamile Albayrak, Serpil Albayrak ve Şaban Albayrak hayatını kaybetti. Otobüs şoförü ile kamyonette bulunan Yiğit Albayrak ve Damla Albayrak yaralandı. Yaralılar Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırıldı.

Otobüs şoförü Hüseyin Gündoğdu'nun tedavisinin tamamlanmasının ardından gözaltına alınarak tutuklandı.


GÖZYAŞLARI SEL OLDU

Kazada hayatını kaybeden 5 kişi için Tekkeköy ilçesine bağlı Hamzalı Mahallesi’ndeki camide cenaze namazı kılındı. Cenaz törenine Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz ve Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar'da katıldı. Başkan Yılmaz, "Sabır ve başsağlığı diliyorum. Mekanları cennet olsun. Ne söylesek ne desek boş. Elim bir trafik kazasında hayatlarını kaybeden aynı aileden 5 hemşehrimize son görevimizi yerine getirdik” dedi.


Cenazeler mahalle mezarlığında toprağa verildi.

Son Güncelleme: 13.06.2017 13:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Köylüsü 2017-06-13 04:42:06

Allah rahmet eylesin topragi bololsun