banner388

Samsun'da 466 taşeron daha kadroya geçti

Atakum Belediyesi'nde sınava giren 466 taşeron işçi kadroya geçti.

Samsun'da 466 taşeron daha kadroya geçti

Atakum Belediyesi'nde sınava giren 466 taşeron işçi kadroya geçti.

26 Mart 2018 Pazartesi 11:21
Samsun'da 466 taşeron daha kadroya geçti

Samsun haber - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla başlatılan taşeron işçilerin kadroya alınması süreci tamamlanmaya başladı. Atakum Belediyesi'nde sözlü mülakata giren 466 taşeron işçi başarıyla tamamladı.

Yapılan başvuru sonucu komisyonların incelemesi neticesinde 466 taşeron işçi kadroya geçmeye hak kazandı. İncelemelerin ardından sözlü mülakatı başarıyla tamamlayan işçiler kadroya geçti. Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı yaptığı konuşmada "Yıllardır taşeron olarak çalışmanın zorluğunu yaşayan belediye personelimizin hakları, artık devlet güvencesinde olacak. Sözlü mülakatları yaparken işçilerimiz arasında hiçbir ayrım gözetmedik. Mülakata giren 466 çalışanımızın tamamı sözlü mülakatı başarıyla sonuçlandırdı. Her geçen gün daha da yaşanılabilir bir Atakum için, gece gündüz demeden çalışan, büyük bir özveri ortaya koyan Atakum Belediyesi çalışanları büyük bir ailedir. Sorumluluklarının bilincinde olarak çalışan, üreten ve önceliğini Atakum halkının memnuniyeti olarak belirleyen çalışanlarımıza teşekkür ediyorum. İnanıyorum ki, bundan sonra da aynı özveriyle çalışmaya hep birlikte devam edeceğiz. Şimdiden tüm işçilerimizi kutluyorum" diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.