banner388

Samsun'da 4 tırın aküsü çalındı

Samsun'un Tekkeköy ilçesinde park halinde 4 tırın aküsü çalındı.

Samsun'da 4 tırın aküsü çalındı

Samsun'un Tekkeköy ilçesinde park halinde 4 tırın aküsü çalındı.

17 Mart 2018 Cumartesi 10:20
Samsun'da 4 tırın aküsü çalındı

Samsun haber - Samsun'un Tekkeköy ilçesi Kirazlık Mahallesi'nde bir firmaya ait olsun tır garajında 4 tırın aküsü çalındı. Kimliği belirsiz kişiler tırların sırasıyla motor kaputunu açıp aküleri çaldı.

Durumu fark eden şoförler 155'i arayarak polise ihbarda bulundu. Olay yerine gelen ekipler güvenlik kameralarını inceleyerek hırsızların yakalanması için çalışma başlattı.

Tır şoförü Şeref Köse, "Sabah saatlerinde tırların başına geldiğimizde tırları çalıştıramadık. 4 tır da çalışmayınca ne olduğunu anlamak için kaputu açtık. Daha sonra tırlarda akülerin olmadığını gördük. Şok olduk. 4 tırın da aküsü çalınmıştı. Hemen 155’i arayarak ihbarda bulunduk. Muhtemelen satmak için bu aküleri çaldılar. Hırsıza adres sorulmaz derler gerçekten de öyle" dedi.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.