banner388

Samsun'da 4 otele uyarı

Samsun'da zabıta ekipleri tarafından pansiyonlar denetlendi. Denetimin ardından 4 otel işletmesine, yazılı uyarıda bulunuldu.

Samsun'da 4 otele uyarı

Samsun'da zabıta ekipleri tarafından pansiyonlar denetlendi. Denetimin ardından 4 otel işletmesine, yazılı uyarıda bulunuldu.

16 Ekim 2019 Çarşamba 14:00
Samsun'da 4 otele uyarı

İlkadım Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ilçede bulunan otel ve pansiyonlarda denetim yaptı. Denetim kapsamında, işletmelerin iş yeri açma ruhsatı kontrolü yapılırken aynı zamanda işletme içerisindeki hijyen ve temizlik hususları incelendi. 

Toplamda 35 otel ve 5 pansiyon, çarşaf ve lavabo temizliği, binada yapılan boya ve badana işlemi, oluşabilecek yangın felaketine karşı alınan önlemler ve konaklama alanındak fiyat listelerinin müşterilerin görebileceği yere asılıp asılmadığına kadar denetlendi. Denetim sonucunda, 4 otelde eksikler görülürek bu eksikliklerin giderilmesi için yazılı uyarrıda bulunuldu.

MİSAFİRLERİ EN GÜZEL ŞEKİLDE AĞIRLAMAK GÖREVİMİZDİR

Denetlenen işletmeler ili ilgili konuşan İlkadım Belediyesi Zabıta Müdürü Sarı, Samsun turizm potansiyeli yüksek, nüfus yoğunluğu bakımında ise İlkadım ilçesi şehrin gözbebeği konumunda olan bir yerleşim yeridir. Buraya gelen yerli yabancı turistleri ve misafirleri en güzel şekilde ağırlamak ve kentimizi tanıtmak görevimizdir. Bu anlamda otel işletmeleri şehrin kalkınmasında misafirhane görevi taşıyor. Biz de ilçemizde bulunan otellerin istenilen şartlara uygun olup olmadığını denetliyoruz. Ekiplerimiz eksikleri olan ve şartlara uygun olmayan otel ve pansiyonlar hakkında rapor tutup, uyarılara uymayan işletmelere cezai işlem uyguluyor. Otel ve pansiyonlara temizlik ve hijyen kurallarına yönelik denetimlerimizi titizlikle sıkı bir şekilde devam ettireceğiz” ifadelerini kullandı.

Anahtar Kelimeler:
IlkadımSamsun HaberSamsun
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.