banner388

Samsun'da 4 mahallede kentsel dönüşüm

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, Fatih Mahallesinde vatandaşlarla bir araya gelerek kentsel dönüşüm ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Samsun'da 4 mahallede kentsel dönüşüm

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, Fatih Mahallesinde vatandaşlarla bir araya gelerek kentsel dönüşüm ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

01 Eylül 2018 Cumartesi 10:52
Samsun'da 4 mahallede kentsel dönüşüm

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, Samsun'un en büyük sorunlarından biri olan kentsel dönüşüm ile ilgili konuştu. İlkadım ilçesine bağlı Fatih Mahallesinde vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Şahin, "Kentsel dönüşüm bekleyen mahallelerimiz var. Adeta kangren haline gelmiş bir sorun bu. İnşallah neşteri vuracağız" dedi.

Başkan Şahin, mahalledeki imar sorununun çözümü için her çalışmanın yapıldığını ve ortak akılla birlikte kentsel dönüşüm bekleyen mahallelerin sorunlarının çözüme kavuşturulacağını söyledi. 

"4 MAHALLEDE KENTSEL DÖNÜŞÜM" 

Başkan Şahin, "Fatih Mahallesi’nin sıkıntılarını yakından biliyoruz. Sorunları yerinde istişare yaparak çözüme kavuşturmak için bu akşam burada sizlerle bir araya geldik. Fatih Mahallesi dışında Anadolu, Zeytinlik ve Kadıköy Mahallelerimizin hepsinin kentsel dönüşüm istediklerini biliyorum. Çevre ve Şehircilik Bakanımızın Samsun ziyaretinde bu sorunları tek tek kendisine ilettik. İnşallah bu işi sonuçlandıracağız" ifadelerini kullandı. 

"VATANDAŞLARIN TALEPLERİ DOĞRULTUSUNDA GÖRÜŞÜLECEK"

Mahalle halkının taleplerini her zaman ön planda tuttuklarını da belirten Şahin, "Ben yaptım oldu mantığı ile değil istişare ile yapacağız. Ortak akıl çok önemli. Yoksa ben yaptım oldu mantığı ile sonuç alamayız. Devletimizin desteği, bizim de çalışmalarımız sonucu bu işi nihayete erdireceğiz. Siz vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda ilgili bakanlıklarımızla görüşerek kangren hale gelmiş bu yaraya inşallah neşter vuracağız" diye konuştu. 

Son Güncelleme: 01.09.2018 11:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Omrum 2018-09-01 11:28:21

Yubbiiiii insaallah fatih başta gider

Avatar
mehmet koç 2018-09-01 14:49:32

hastane başının adı geçmiyor evler virane oldu boş doğalgaz verilmiyordu herhalde şuan gaz veriyorlar bir sürü boş ev var dedemin evi 3 katlı boş inşAllah biran önce kentsel dönüşüm olur

Avatar
VATANDAŞ 2018-09-01 16:48:27

BU İŞ ÇOK UZADI BU MAHALLERE EL ATILMALI.. HER GECEN GÜN SIKINTI BÜYÜYOR

Avatar
Ali 2018-09-01 17:18:34

Hastanebaşı mahallesi yıllardır dönüşüm bekliyor. Mahalle kentsel dönüşüme girecek denilerek doğal gaz verilmediği gibi çivi dahi caktirilmiyor. Evler atıl durumda ve çoğu boşaldı. Sadece durumu iyi olmayan vatandaşlar orada ikamet ediyor. Mahalle Suriyeli ve Iraklılar ile doldu. Siyasilere şunu hatırlatmak istiyorum. Orada halen ikamet edenler ve yakınları da secmen

Misafir Avatar
coşkun bey 2018-09-01 21:14:31 @Ali

seçmen olduğunuz konu menfaatleriniz olunca aklınıza gelmemeli..siyasetcilerden farkınız olsun..

Beğenmedim! (0)
Avatar
Ahmed Arif 2018-09-01 22:22:44

Fatih , Kadıköy, Anadolu, Zeytinlik kentsel dönüşüm istiyor ama bunların ortasında kalan koskoca Reşadiye istemiyor mu?

Avatar
Hastane başından bir vatandaş 2018-09-02 22:34:55

Bu nasıl bir iştir yıllardır bekliyoruz dört mahalleden basediliyor hastane başından hiç basedilmiyor doğalgazda basediliyor evler yıkık dökük neresine verilcekmis anlamadım anlatın bilelim

Avatar
Gönül mayendağı 2018-09-07 23:33:09

İstasyon mahallesinde geleceği söyleniyordu kentsel dönüşümün, sonuç ne acaba

Avatar
Mutafa 2018-10-01 01:51:47

Hastane başında ki evlerin çoğu yağmur suyunu ceke çeke heran yıkılma tehlikesi ile karşı karşıya rutubetten yasanilmaz bir halde insanlarin sağlığını riske atan bir noktaya gelmiş durumda lütfen bu kanayan yaraya bir çare olun duyun toplumun sesini saygılar selamlar saygilar