banner388
banner390
banner410
banner408

Samsun'da 4 kişi FETÖ'den adliyede

Samsun merkezli 8 ilde düzenlenen FETÖ operasyonunda gözaltına alınan 4 kişi adliyeye sevk edildi.

banner269

Samsun'da 4 kişi FETÖ'den adliyede

Samsun merkezli 8 ilde düzenlenen FETÖ operasyonunda gözaltına alınan 4 kişi adliyeye sevk edildi.

04 Temmuz 2018 Çarşamba 11:41
Samsun'da 4 kişi FETÖ'den adliyede

Samsun merkezli 8 ilde düzenlenen FETÖ operasyonunda ByLock kullanıcısı olduğu iddia edilerek gözaltına alınan aralarında avukat ve mühendislerin de bulunduğu 4 kişi Samsun Adliyesine sevk edildi. 

Samsun Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Samsun Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen FETÖ soruşturması kapsamında 7 gün önce Samsun merkezli İstanbul, Ankara, Kocaeli, Trabzon, Bursa, Kayseri ve Konya olmak üzere önceki gün toplam 8 ilde eş zamanlı operasyon düzenlemiş, aralarında 1 avukat, 3 mühendis, 1 öğretmen, 1 hemşire ve 1 kuran kursu eğitmenin de bulunduğu toplam 10 kişiyi gözaltına almıştı. 

Tamamının ByLock kullanıcısı olduğu ileri sürülen 10 kişiden 5'i dün Samsun Adliyesine sevk edilmiş, çıkarıldıkları mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı. 

Polisteki sorgusu tamamlanan avukat A.A. ile inşaat mühendisi M.K., öğretmen A.R.K. ve üniversite mezunu M.A.Ü., 'silahlı terör örgütüne üye olmak' suçlarından Samsun Adliyesine sevk edildi. 

İnşaat Mühendisi Y.K.'nin ise sorgusunun devam ettiği öğrenildi. 

Kaynak: İHA

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.