banner388

Samsun'da 4 kişi FETÖ'den adliyede

Samsun merkezli 6 ilde düzenlenen Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) operasyonunda gözaltına alınan 4 kişi daha adliyeye sevk edildi.

Samsun'da 4 kişi FETÖ'den adliyede

Samsun merkezli 6 ilde düzenlenen Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) operasyonunda gözaltına alınan 4 kişi daha adliyeye sevk edildi.

09 Ocak 2020 Perşembe 10:44
Samsun'da 4 kişi FETÖ'den adliyede

Samsun merkezli olmak üzere Erzurum, Trabzon, Ankara, İstanbul ve Kastamonu illerinde, FETÖ'nün mahrem yapılanmasına yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına 17 kişiden 8'i emniyetteki işlemlerinin ardından Samsun Adliyesine sevk edilip adli kontrol şartıyla serbest bırakılmışlardı. Bugün ise sorguları tamamalananan 4 kişi daha adliyeye sevk edildi.  


22 KİŞİYE GÖZALTI KARARI

Samsun Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Samsun Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele (TEM) Şube Müdürlüğü ekipleri, 2 gün önce  Samsun merkezli olmak üzere Erzurum, Trabzon, Ankara, İstanbul ve Kastamonu illerinde eş zamanlı operasyon düzenledi.Örgütün mahrem sorumluları ile ankesörlü telefondan bağlantıları tespit edilen meslekten ihraç edilen 1 binbaşı, 1 teğmen ve 20 kapatılan askeri okul öğrencilerinden oluşan 22 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi.  

8 KİŞiYE ADLİ KONTROL


Belirlenen adreslere düzenlenen operasyonda  17 kişi gözaltına alınırken,TEM Şube Müdürlüğündeki sorguları tamamlanan kapatılan askeri okul öğrencisi 8 kişi dün Samsun Adliyesine sevk edildi. Zanlılar çıkarıldıkları mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

3'ü ARANIYOR...


Bügun ise emniyetteki sorguları tamamlanan diğer 4 zanlı Samsun Adliyesi'ne sevk edildi.Diğer 3 kişinin ise emniyetteki işlemlerinin devam ettiği, 4 kişinin ise yakalanmasına çalışıldığı bilgisine ulaşıldı.
 

Son Güncelleme: 10.01.2020 12:13
Anahtar Kelimeler:
SamsunGözaltıFetö
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.