banner388
banner390
banner410
banner408

Samsun'da 4 kilo bonzaiyle ilgili 10 kişi adliyede

İstanbul'dan Samsun'a sokulmaya çalışılırken yakalanan 4 kilo bonzai ile ilgili soruşturmada 10 kişi adliyeye sevk edildi.

banner269

Samsun'da 4 kilo bonzaiyle ilgili 10 kişi adliyede

İstanbul'dan Samsun'a sokulmaya çalışılırken yakalanan 4 kilo bonzai ile ilgili soruşturmada 10 kişi adliyeye sevk edildi.

05 Haziran 2017 Pazartesi 12:22
Samsun'da 4 kilo bonzaiyle ilgili 10 kişi adliyede

Samsun Haber - İstanbul'dan yolcu otobüsüyle Samsun'a sokulmak istenirken yaklaşık 4 kilo bonzai ele geçirilmişti. Samsun ve İstanbul'da gerçekleştirilen operasyonlarda 10 kişi gözaltına alınarak adliyeye sevk edildi.


Olayla ilgili gelen bilgiye göre Samsun Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, sokak satıcılarına yönelik yapılan çalışmalarda uyuşturucu tacirlerinin İstanbul'dan yüklü miktarda sentetik uyuşturucuyu Samsun'a getirecekleri ve piyasaya sürecekleri bilgise ulaştı. Yapılan takip sonucunda 28 Mayıs tarihinde İstanbul'dan yolcu otobüsü ile gelen ve uyuşturucuyu getiren kurye 19 yaşındaki E.G.A.K., Samsun'un Kavak ilçesi Çakallı mevkiinde otobüsten indi. Samsun’dan otomobil ile onu karşılamaya giden 32 yaşındaki O.G. ve 23 yaşındaki N.A. (23) ile kurye E.G.A.K., Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yakalanmıştı. Kuryenin Samsun'a sokmaya çalıştığı çantada yapılan aramada yaklaşık 4 kilo bonzai ele geçirilmişti. 


Narkotik ekipleri soruşturmayı derinleştirdi. Bonzaiyi İstanbul'dan gönderdiği ileri sürülen 26 yaşındaki U.D. İstanbul'da yakalanarak Samsun'a getirildi. Soruşturma kapsamında uyuşturucu kuryeleri ve torbacılara yönelik düzenlenen operasyonda toplam 10 kişi gözaltına alındı.


Yaklaşık 1 ay süren operasyonda çok sayıda paketler halinde 297 adet ecstasy uyuşturucu hap, 31 gram bonzai ve 8 gram da esrar maddesinin ele geçirildi. Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğündeki sorgulanmaları sona eren E.G.A.K., O.G., N.A., U.D., G.İ. (23), G.G.G. (26), M.C.D. (29), S.B. (29), İ.A. (23) ve H.P. (41) , " uyuşturucu ticareti" suçundan bugün Samsun Adliyesine sevk edildiler.

Son Güncelleme: 05.06.2017 12:25
Anahtar Kelimeler:
SamsunBonzaiNarkotik
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Emin karaguzel 2017-06-05 15:56:01

Öten öten satan satana bir durum, samimi ikrar dan pay kapma yarışı.