banner388
banner390
banner410
banner408

Samsun'da 3 mahallenin içme suyu sorunu çözülüyor

Samsun'un' Terme ilçesinde kırsal kesimde bulunan 3 mahallenin içme suyu sorunu çözülüyor.

banner269

Samsun'da 3 mahallenin içme suyu sorunu çözülüyor

Samsun'un' Terme ilçesinde kırsal kesimde bulunan 3 mahallenin içme suyu sorunu çözülüyor.

23 Mayıs 2018 Çarşamba 10:44
Samsun'da 3 mahallenin içme suyu sorunu çözülüyor

Samsun'un Terme ilçesinde kırsal kesimde bulunan 3 mahallenin içme suyu hasreti sona eriyor. Samsun Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Genel Müdürü Kamil Demircioğlu, çalışmalar ile ilgili açıklamalarda bulundu. 

Terme ilçesi Akçagün, Dereyol ve Oğuzlu Mahalleleri içme suyu inşaatının 2 milyon liraya mal olacağını belirten Kamil Demircioğlu, "Projeye 7 ay önce start verildi. Proje tamamlandığında 25 kilometre hat döşenecek. Şimdiye kadar 15 kilometre içme suyu şebeke hattı tamamlandı. İnşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor" ifadelerini kullandı. 

3 AY İÇERİSİNDE TAMAMLANACAK

Demircioğlu, projenin 3 ay içinde tamamlanacağını belirterek, "Kırsal kesimdeki mahallelerin içme suyu sorununu çözmek için çalışmalarımız titizlikle devam ediyor. Tek hedefimiz kırsal kesimlerde yaşayan vatandaşlarımızın içme suyu sorununu çözmektir. Elimizi taşın altına koyduk. Ne gerekiyorsa yapmaya kararlıyız. 3 ay içinde Akçagün, Dereyol ve Oğuzlu Mahallelerinin içme suyu sıkıntısı çözülecek. Bölgede yaşayan vatandaşlarımızın içme suyu hasreti sona erecek" dedi. 

Kamil Demircioğlu, proje kapsamında 2 adet 50 metreküp içme suyu deposu, 2 basınç kırıcı ile 3 adet terfi binası yapılacağını sözlerine ekledi. 

Oğuzlu Mahallesi Muhtarı Mustafa Özden yıllardır içme suyu sıkıntısı çektiklerini dile getirerek, "Bu bölge de yıllardır içme suyu sıkıntısı çekiliyor. SASKİ Genel Müdürü Kamil Demircioğlu ve ekibine teşekkür ediyorum. Yıllardır süren içme suyu sıkıntımız sona erecek. Allah onlardan razı olsun" ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.