banner388

Samsun'da 3 kişiye ceza yağdı

Samsun'da gasp suçundan tutuklanan 3 kişiye ceza üstüne ceza yağdı.

Samsun'da 3 kişiye ceza yağdı

Samsun'da gasp suçundan tutuklanan 3 kişiye ceza üstüne ceza yağdı.

21 Mart 2018 Çarşamba 17:09
Samsun'da 3 kişiye ceza yağdı

Samsun haber - Samsun'un İlkadım ilçesi Karadeniz Mahallesi Muzaffer Önder Parkı'nda 7 ay önce meydana gelen olayda A.K. ve R.P. isimli şahılar 62 yaşındaki A.K.'nın yanına giderek darp edip bıçakla tehdit ederek 35 lirasını ve sigarasını gasp etti.

6 ay önce ise Pazar Mahallesi Telgrafhane Sokak’ta 42 yaşındaki A.C.’nin yanına giden 20 yaşındaki Y.K., 40 yaşındaki R.P. ve 37 yaşındaki A.K., kollarını ve ayaklarını tutup bin lira parayı alarak gasp edip kaçtılar.

Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet ve Gasp Büro Amirliği ekipleri, gasp olaylarına karışan 3 zanlıyı yapılan çalışma sonucu yakalayarak gözaltına aldı. Y.K., R.P. ve A.K. hakkında Samsun 1. Ağır Ceza Mahkemesinde dava açıldı.

Bugün görülen davanın son duruşmasında Y.K., R.P. ve A.K.'yı A.C.'ye gasp suçundan her biri 10 yıl 10'ar ay hapis cezasına çarptırıldı. A.K.'ya yönelik gasp suçundan ise R.P. ve A.K.'ya 10'ar yıl hapis cezasına verildi. Öte yandan A.K.'ya elle taciz suçundan 1 yıl 8 ay hapis cezası daha verildi. Mahkeme, kararla birlikte tutuklu olan 3 sanığın da tutukluluk hallerinin devamına karar verdi.
 

Anahtar Kelimeler:
Samsun HaberSamsunGasp
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
vatandaş 2018-03-21 17:47:21

dahada ağırlaşır cezalar inşAllah

Avatar
Emin karagüzel 2018-03-22 06:26:50

Allah CC polisimize zeval vermesin.

Avatar
muhtar 2018-03-22 08:40:36

BU TÜR KEYFİ SUÇ İŞLEYENLERE DAHA AĞIR CEZALAR VERİLMELİ. SUÇ ORANLARI ARTIŞ VAR.. SUÇSUZ İNSANLARI CANI YANI YOR. SUÇLU ADLİYE KAPISINDA GÜLE OYNAYA ÇIKIYOR.. HAKİMLE SAVCILAR SESLENİYORUM. SUÇSUZ GÜNAHSIZ İNSANLARA KARŞI YAPILAN SUÇLARDA CEZA VERİN . TOPLUM TEDİRGİN..