banner388

Samsun'da 3 ilçe tünelle birbirine bağlanacak

Samsun'un İlkadım, Atakum ve Canik ilçeleri tünelle birbirine bağlanacak.

Samsun'da 3 ilçe tünelle birbirine bağlanacak

Samsun'un İlkadım, Atakum ve Canik ilçeleri tünelle birbirine bağlanacak.

26 Aralık 2017 Salı 15:46
Samsun'da 3 ilçe tünelle birbirine bağlanacak

Samsun haber - Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Samsun Ulaşım A.Ş.'ye gerçekleştirdiği ziyarette önemli açıklamalarda bulundu.

3 İLÇE BİRBİRİNE BAĞLANIYOR

Daha önceki yaptığı konuşmalarda Samsun'un trafik sorununu tünel yöntemiyle çözeceklerini açıklayan Başkan Yılmaz, “Bu proje hayata geçirilir ise Atakum, İlkadım ve Canik ilçelerimiz tünel ile birbirine bağlanacak” dedi.

SORUN ORTADAN KALKACAK

Devlet desteğinin alındığı taktirde Samsun'un trafik sorununun ortadan kalkacağının altını çizen Başkan Yılmaz, projenin hayata geçirilmesi için fizibilite çalışmalarının sürdüğüne değindi. 


 

Son Güncelleme: 27.12.2017 12:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
misafir 2017-12-26 16:26:34

hep yol derdiyle ilgileniyorsunuz sayın başkanım istihdamla azıcık ilgilenseniz bir fabrika kursanız gençlerimiz iş güç sahibi olsa

Avatar
Birisi 2017-12-26 18:44:32

Samsunun trafik sorununu çözmek için öncelikle toplu tasima araç sayıları, kapasiteleri ve sefer sayıları artırılmalıdır, bu sayede insanlar uzun süre araç beklemeden, Balık istifi gibi araçlara yığılmadan rahat, güvenilir ve hızlı seyahat edeceğinden dolayı toplu tasimayi tercih edecektir. Fakat şu anki duzende toplu tasima tamamen bir rezalet ve iskence oldugu için arabası olan herkes arabasiyla ulaşımını sağlıyor, arabası olmayan bir çok kişide bu toplu tasima iskencesinden kurtulmak icin araba almak istiyor, ve böylelikle samsunun trafik sorunu çözülemiyor.

Avatar
Erkan 2017-12-26 20:38:01

Ne tüneli kardeşim yaa. Samsunda trafik neden oluyor? Adım başı olan trafik ışıklarından. Mesela meydan. Işıkta ışık. Yarım debriyaj ile 2. Işığa gidiyoruz. Siz hiç mi Büyükşehirlere gitmiyor sunuz. Katlı kavşak dalçık kavşak diye birşey var. Mesela şu kilise kavşağı nedir yaa. Kim kime duman duma. Piazza dan üni. Ye kadar yaklaşık 30 kadar ışık var ayıptır yazıktır milletin servetine.

Avatar
SAMSUN 2017-12-26 20:20:24

BU TÜNEL NASIL YAPILACAK , YAPILIRSA SAMSUN TRAFİĞİ RAHATLAR..

Avatar
Belediyeci 2017-12-26 23:47:58

ALLAH AKIL FİKİR VERSİN BAŞKA DA BİRŞEY DEMİYORUM. BAŞKANI ÇEVRESİNDE FRENLEYEN OLMADIĞI İÇİN İYİCE SAÇMALAMAYA BAŞLADI

Avatar
Recep çelik çiftlik ESNAFI 2017-12-27 00:37:55

Sayın başkan günlük 12 bin aracın geçtiği çiftlik CADESINI 3 YILDIR TIRAFIGE kapat şimdide tünele uğraş amaç hizmetmi kalkınmamı yoksa Samsun AVM LERE ULAŞIM SAGLAMAKMI ? Çok merak edıyorum atakumdan Samsun’a 1 ana yoldan gelınır pılansız şekilde yapılan piyazza AVM sen dolayı hafta sonları geçilmez oldu 2 bulvar cades keza aynı 3 eskı adlıye onundekı cadeyıde kazıklarla geçilmez kıldınız bir çiftlik cadesı kalkmıştı Oray’ında 3 YILDIR TIRAFIGE kapatarak TIRAFIGE felç etın esnaf olarak saydık günde geçen aracı 12bin araçtan bahsedıyoruz tünele ne gerek çiftlik CADESINI açin kafi ama niyet başka saygılarımla

Avatar
sefer 2017-12-26 20:00:32

acil yeni tranvaylar alınsa ve sefer sayıları arttırılsa da o kadar para harcanmasa ! toplu taşıma özendirilmelidir. ilkadım ve canik ilçeleri bir an önce kentsel dönüşüme sokulup caddeler genişletilmelidir. trafik sorunu öyle çözümlenir.

Avatar
KAAN TÜRK 2017-12-27 09:12:58

Raylı sistemin şehir içine de girmesi lazım. Örneğin bulvar civarlarından olursa şehirdeki önemli bir nüfusa hitap eder. Ayrıca meydan ve Shell kavşağında yayalar için alt geçit olursa ışıklar olmaz veya süresi çok daha az olur. Bir de bizim şehrimizde orta refüjler çok geniş. Şerit sayısı 1 şerit çoğu yolda arttırılabilir.