banner388

Samsun'da 3 Gündür Kayıp Olan Şahıs...

Samsun'un Bafra ilçesinde 3 gün önce kaybolan şahsın cesedi dere kenarında bulundu.

Samsun'da 3 Gündür Kayıp Olan Şahıs...

Samsun'un Bafra ilçesinde 3 gün önce kaybolan şahsın cesedi dere kenarında bulundu.

27 Ekim 2016 Perşembe 10:29
Samsun'da 3 Gündür Kayıp Olan Şahıs...

Samsun'un Bafra İlçesindeki  Ağacalan Mahallesinde yaşayan ve akli dengesi yerinde olmayan 58 yaşındaki Kenan Aydın üç gün önce ortadan kaybolunca durum aile tarafından jandarmaya bildirildi. Bafra İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, Samsun İl AFAD ekipleri, Bafra İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı Kuşlağan Jandarma Karakol Komutanlığı ekipleri ve Samsun İl Emniyet Müdürlüğü'nde görevli iz takip köpeğinin katılımıyla ile birlikte Ağacalan Mahallesinde süren arama çalışmalarının 3. gününde jandarma ekipleri ormanlık alan içerisinde bulunan Gorgor Deresi kenarında Kenan Aydın'ın cansız bedenini buldu. Akli dengesinin yerinde olmadığı öne sürülen Aydın’ın cenazesi, savcının talimatıyla Bafra Devlet Hastanesi morguna kaldırılmasından sonra otopsi için Samsun Adli Tıp Kurumuna sevk edildi.

Bekar ve tansiyon hastası olduğu öğrenilen kayıp kardeşinin cesedinin bulunması sonrasında gözyaşlarına hâkim olamayan ağabey Seyfi Aydın, Bafra İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerine teşekkür ederek, “Allah sizlerden razı olsun, devletimizi başımızdan eksik etmesin, eğer siz olmasaydınız onun mezarı bile olmayacaktı" dedi.

Kaynak: Haber Gazetesi - Ümit Ceylan
 

Son Güncelleme: 27.10.2016 10:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.