banner388

Samsun'da 3 gün sokağa çıkma yasağı !

Merakla beklenen soruya Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan açıklama geldi. Samsun'da 1-2-3 Mayıs'ta sokağa çıkma kısıtlaması...

Samsun'da 3 gün sokağa çıkma yasağı !

Merakla beklenen soruya Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan açıklama geldi. Samsun'da 1-2-3 Mayıs'ta sokağa çıkma kısıtlaması...

27 Nisan 2020 Pazartesi 19:04
Samsun'da 3 gün sokağa çıkma yasağı !

BEKLENEN CEVAP GELDİ

Dört günlük yasağın sona ermesi ardından 1-2-3 Mayıs'ta sokağa çıkma kısıtlaması olup olmayacağı tartışma konusuydu.

Cuma gününe denk gelen 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü ile birlikte hafta sonu sokağa çıkma kısıtlamasının 3 gün olarak uygulanmasının gündeme gelmesiyle gözler Kabine Toplantısına çevrildi. 1 Mayıs İşçi Bayramı’nın, hafta sonuyla birleştirilmesi, 30 büyükşehir ile Zonguldak’ta 72 saatlik sokağa çıkma kısıtlamayla ilgili Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan açıklama geldi. .

3 GÜNLÜK SOKAĞA ÇIKMA KISITLAMASI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kabine Toplantısı sonrası  açıklamalarda bulundu.

1-2-3 MAYIS'TA SOKAĞA ÇIKMA KISITLAMASI

Erdoğan yaptığı açıklamada sokağa çıkma yasağıyla ilgili:

"Salgının kontrol altına alınmasında insanların kalabalık halde bulunduğu alanlarda ara verilmesinin büyük katkısı olmuştur. Ülkemizdeki bu güzel gidişi devam ettirmek için hafta sonu uygulamasını Bayram sonuna kadar sürdürmeyi istiyoruz. Bu hafta sonu da 31 ilimizde 3 gün süreyle sokağa çıkma sınırlandırmasını uygulayacağız. Önümüzdeki olumlu tablonun sürmesi halinde ülke genelinde hayatı normale döndürmek için planlama hazırlıyoruz. Hangi alanda hangi tarihte adımların atılacağı bu programı sizlerle paylaşacağız." dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
adsa 2020-04-27 20:27:31

padişahim az yaşa!

Misafir Avatar
asda 2020-04-28 10:07:18 @adsa

padişahım az yaşa

Beğenmedim! (0)