banner388

Samsun'da 3 göçük faciası: 6 ölü 7 yaralı

Samsun'da son 3 ayda meydana gelen göçük facialarında toplamda 6 işçi öldü, 7 işçi ise yaralandı.

Samsun'da 3 göçük faciası: 6 ölü 7 yaralı

Samsun'da son 3 ayda meydana gelen göçük facialarında toplamda 6 işçi öldü, 7 işçi ise yaralandı.

01 Mayıs 2017 Pazartesi 13:05

Samsun Haber - Samsun'un Atakum ilçesinde geçtiğimiz günlerde Kevser Camii inşaatında meydana gelen göçükte enkaz altında 3 kişi yaşamını yitirirken, 3 işçi ise ağır yaralandı. Meydana gelen kazanın ardından akıllara inşaatlarda alınan güvenlik önlemleri ihmal mi ediliyor sorusunu getirdi.

GARAJ ÇÖKTÜ: 3 ÖLÜ

29 Nisan'da yaşanan kazanın öncesinde ise 17 Nisan'da da bir facia kavakta yaşandı. Kavak ilçesinde öğle saatlerinde garaj çökmesi sonucu enkaz altında kalan 3 işçinin cansız bedenlerine ulaşılmıştı.

İNŞAATTA GÖÇÜK: 1 YARALI

Samsun'un Vezirköprü ilçesinde Ahmet Kartal isimli işçi inşatta temel kalıbını sökerken meydana gelen göçükte toprak altında kalmıştı. Kartal ambulans helikopterle Sağlık Bilimleri Üniversitesi Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edilmişti.

Samsun'da son 3 ayda meydana gelen göçük kazalarında 6 işçi hayatını kaybederken 7 işçi ise yaralandı.

Son Güncelleme: 02.05.2017 15:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Gorkem 2017-05-01 18:41:37

Çok korkunç bir olay Allah sabır versin