banner388

Samsun'da 3 asker FETÖ'den adliyede

Samsun merkezli düzenlenen FETÖ operasyonu kapsamında 3 asker adliyeye sevk edildi.

Samsun'da 3 asker FETÖ'den adliyede

Samsun merkezli düzenlenen FETÖ operasyonu kapsamında 3 asker adliyeye sevk edildi.

09 Ekim 2018 Salı 12:16
Samsun'da 3 asker FETÖ'den adliyede

Samsun merkezli 13 ilde FETÖ operasyonu düzenlendi. Operasyon kapsamında gözaltına alınan 3 asker adliyeye sevk edildi.

FETÖ/PDY operasyonu kapsamında Samsun Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele (TEM) Şube Müdürlüğü ekipleri örgütün mahrem imamları ile ankesörlü telefon ile bağlantı içerisinde olduğu iddia edilen askerlere yönelik soruşturmada Samsun merkezli Ankara, İstanbul, İzmir, Van, Bitlis, Erzurum, Kayseri, Diyarbakır, Hakkari, Tunceli, Bursa ve Adıyaman illerinde eş zamanlı operasyon gerçekleştirilmişti. Operasyon kapsamında gözaltı kararı verilen subay, astsubay ve uzman çavuşlardan oluşan 15'i muvazzaf ve 1'i eski asker 16 şüpheli gözaltına almıştı. 

TEM Şube Müdürlüğündeki işlemleri tamamlanan askerlerden 5'i Cuma günü ve 8'i ise dün adliyeye sevk edildi. Askerlerden 1'i tutuklanırken 12'si adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. TEM Şube Müdürlüğündeki sorguları tamamlanan 3 asker de bugün Samsun Adliyesine sevk edildi. Nöbetçi mahkemeye ifade veren 3 asker, mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. 

Kaynak: İHA

Son Güncelleme: 09.10.2018 15:46
Anahtar Kelimeler:
Samsun HaberSamsunFetö
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Anonim 2018-10-15 12:00:04

Boy boy fotoğraflarını çekip, yalandan yüzünü pikselleştirdiğiniz insanların çoğu suçsuzluğunu kanıtlayıp serbest bırakıldı! Bu şekilde insanları damgalamanız ne kadar doğru? Yazıklar olsun, o insanların da eşleri, aileleri yavruları var!