banner388
banner390
banner410
banner408

Samsun'da 23 Nisan coşkusu

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Samsun'a coşku ile kutlanıyor. 

banner269

Samsun'da 23 Nisan coşkusu

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Samsun'a coşku ile kutlanıyor. 

23 Nisan 2019 Salı 12:39
Samsun'da 23 Nisan coşkusu

Samsun'da Kazım Orbay İlkokulunda düzenlenen 23 Nisan etkinliği büyük ilgi gördü. 

Samsun'un merkez ilçesi olan İlkadım ilçesi Kadıköy Mahallesi'nde bulunan ve bin 700 öğrencinin eğitim ve öğrenim gördüğü Kazım Orbay İlkokulunda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla etkinlik ve kermes düzenlendi. Okul bahçesinde düzenlenen etkinliğe öğrenci velileri ve vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. 

Öğrenciler etkinlikte çeşitli yörelere ait birbirinden güzel halk oyunları gösterisi düzenleyip, geri dönüşüm sergisi düzenlendiler, dans gösterisi düzenleyip şarkı ve türkü söyleyip şiir okudular. 

Bu yılki 23 Nisan etkinliğinin daha da ilgi gördüğünü belirten okul müdürü Şahin Akın, "Dünyada tek olan 23 Nisan Çocuk Bayramı dolayısıyla okulumuzda düzenlenen çeşitli etkinlikler ve eğlencenin yanı sıra hediye çekilişi de düzenledik. Bizleri yalnız bırakmayan velilerimize teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Anahtar Kelimeler:
Samsun Haber23 NisanSamsun
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
belediyeevleri 2019-04-23 13:10:53

Memur ve cocukları kutluyor.
Biz kutlayamıyoruz.2 Cocuğum bakıcıda ikisi ayrı ayrı aradı baba neden bizi götürmedin eğlencelere diye.Sonra hanımı aramışlar anne sen bari gel diiye.İkimizin maaşı bir memur maaşı yapmıyor napalım calışıyoruz.