banner388

Samsun'da 21 Yaşındaki Genç ...

Samsun'un İlkadım ilçesinde uyuşturucu madde sattığı tespit edilen 21 yaşındaki genç yakalanarak, gözaltına alındı.

Samsun'da 21 Yaşındaki Genç ...

Samsun'un İlkadım ilçesinde uyuşturucu madde sattığı tespit edilen 21 yaşındaki genç yakalanarak, gözaltına alındı.

30 Kasım 2016 Çarşamba 11:25
Samsun'da 21 Yaşındaki Genç ...

Samsun Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri uyuşturucu satıcılara yönelik operasyonlarına ara vermeksizin devem ediyor. Samsun'un İlkadım İlçesindeki Derebahçe Mahallesinde yaşanan olayda, Samsun Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri uyuşturucu madde sattığını belirlediği genci yakalayarak, gözaltına aldı.

Samsun Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından bir kişiye bonzai sattığı belirlenen 21 yaşındaki  Y.D. adlı genç, Zeytinlik Mahallesinde emniyet güçleri tarafından yakalanıp, gözaltına aldı.

Gözaltına alınan 21 yaşındaki gencin üzerinde arama yapan ekipler, 1 paket bonzai ele geçirdi. Emniyete götürülen ve burada sorgulanan genç, bu sabah "uyuşturucu ticareti" suçuyla Samsun Adliyesine sevk edildi. Nöbetçi mahkemede hakim karşısına çıkan genç, tutuklanarak Samsun Kapalı Cezaevine gönderildi.

Son Güncelleme: 01.12.2016 17:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kenan 2016-12-02 23:58:18

Samsun Emniyeti görevini yapıyor. Masum insanlara zarar veren,genç insanları zehirleyen,dönüşü olmayan yola sokan bu tür şahıslar halk tarafındanda yetkili makamlara ihbar edilmeli! Korkmayın!Omurgalı olun!