banner388

Samsun'da 2 kişi boğulma tehlikesi geçirdi

Samsun'un Atakum ilçesindeki iki kişi rip akıntısı nedeniyle boğulma tehlikesi geçirdi.

Samsun'da 2 kişi boğulma tehlikesi geçirdi

Samsun'un Atakum ilçesindeki iki kişi rip akıntısı nedeniyle boğulma tehlikesi geçirdi.

28 Ağustos 2017 Pazartesi 14:30
Samsun'da 2 kişi boğulma tehlikesi geçirdi

Samsun haber - Samsun'un Atakum ilçesi Denizevleri Mahallesi’nde meydana gelen olayda, serinlemek için denize giren yaşlı bir adam ile genç kadın, oluşan rip akıntısına katılarak sürüklenmeye başladı. Denizdeki diğer vatandaşlar ve cankurtaran boğulma tehlikesi geçirenlerin imdadına koştu. Son anda denizden çıkarılan yaşlı adam ve kadına olay yerine gelen sağlık ekipleri müdahale yapıldı. Boğulma tehlikesi geçiren iki kişinin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Samsun Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Arama ve Kurtarma Grup Amiri Faruk Patkavak yaptığı açıklamada ise "Bu mevsimlerde denizimiz oldukça tehlikeli bir hal aldı. Zaman zaman Atakum bölgesinde rip akıntıları oluşabiliyor. Deniz şu an çok dalgalı ve tehlikelidir. Vatandaşlarımız bu tür durumlarda denize girmekten kaçınmalıdırlar. Biz cankurtaran ekipleri olarak gerekli tedbirleri alarak, vatandaşlarımıza uyarılarda bulunuyoruz. Ancak girmek isteyen yine giriyor. Bunun önüne geçilemiyor. Denize girildiğinde de bu tür sonuçlar maalesef kaçınılmaz hal alıyor. Vatandaşlarımızı bu konuda dikkatli olmaya davet ediyoruz" dedi.

Son Güncelleme: 28.08.2017 14:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.