banner388
banner390
banner410
banner408

Samsun'da 2 kardeş evlerinde ölü bulundu

Samsun'un Atakum ilçesinde dün akşam meydana gelen olayda 2 kardeş evlerinde ölü bulundu.

banner269

Samsun'da 2 kardeş evlerinde ölü bulundu

Samsun'un Atakum ilçesinde dün akşam meydana gelen olayda 2 kardeş evlerinde ölü bulundu.

07 Mayıs 2018 Pazartesi 09:08
Samsun'da 2 kardeş evlerinde ölü bulundu

Samsun'un Atakum ilçesi Küçükkolpınar Mahallesi'nde dün akşam saat 21:30 sularında meydana gelen olayda 2 kardeş evlerinde ölü bulundu.

Edinilen bilgiye göre, Samsun'un Ayvacık ilçesinde ikamet ettikleri öğrenilen 25 yaşındaki Cihat B. ile kardeşi 21 yaşındaki Metehan B. dün akşam Atakum ilçesindeki evlerine gelerek geceyi burda geçirdiler.

Cihan B. ile Metehan B.'nin anne-babası çocuklarının yanlarına geldiler. Aile, evin kapısını açan olmayınca çilingir yardımıyla kapıyı açtıklarında korkunç manzara ile karşılaştı.

Metehan B. ile Cihat B.'nin cesedi ile karşılaşan aile olayı polise haber verdiler. 2 kardeşin zehirlenmiş olabileceği tahmin ediliyor.

Kardeşlerin cenazeleri kesin ölüm sebebinin tespiti için otopsi yapılmak üzere Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. 

Yapılan açıklamada olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü belirtildi.

Kaynak: İHA

Son Güncelleme: 07.05.2018 17:42
Anahtar Kelimeler:
Samsun HaberSamsun
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.