banner388
banner390
banner410
banner408

Samsun'da 2 hemşireye gözaltı

Samsun'da 2 hemşire FETÖ soruşturması kapsamında gözaltına alındı. 

banner269

Samsun'da 2 hemşireye gözaltı

Samsun'da 2 hemşire FETÖ soruşturması kapsamında gözaltına alındı. 

04 Ekim 2019 Cuma 11:08
Samsun'da 2 hemşireye gözaltı

Samsun'un Atakum ve İlkadım ilçesinde hemşirelik yapmakta olan 2 kadın düzenlenen eş zamanlı operasyonla gözaltına alındı. 

Edinilen bilgiye göre, Mardin Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen FETÖ/PDY soruşturması kapsamında Samsun'un Çarşamba ve Atakum ilçelerinde aktif olarak görev yapan 2 hemşire bu sabah evlerine düzenlenen eş zamanlı operasyonla gözaltına alındı. Samsun Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alınan hemşirelerin Mardin'e gönderilecekleri öğrenildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
^_^ 2019-10-04 15:13:08

sanırsın terörist eş zamanlı operasyonmuş. en büyük terörist malum kişi ama ülkede görevi başında şerefli hakim savcı olmadığı için köpeksiz köyde değneksiz dolaşıyorlar.