banner388

Samsun'da 19 Mayıs programı belli oldu 

Korona virüs nedeniyle Samsun'da 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı çelenk bırakma töreninin ardından dijital platformda sürdürülecek.

Samsun'da 19 Mayıs programı belli oldu 

Korona virüs nedeniyle Samsun'da 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı çelenk bırakma töreninin ardından dijital platformda sürdürülecek.

15 Mayıs 2020 Cuma 12:52
Samsun'da 19 Mayıs programı belli oldu 

Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamalarının korona virüsü nedeniyle dijital ortamda yaşatılacağını söyledi.

DİJİTAL ORTAMDA KUTLANACAK

Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı ve 15-21 Mayıs Gençlik Haftası nedeniyle Atatürk Anıtı'nda tören düzenlendi. Törene katılımcılar sosyal mesafeli bir şekilde katıldı. Korona virüsü salgını nedeniyle katılım sınırlı tutuldu. Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, Atatürk Anıtı’na çelenk koydu. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunarak şehit ve gaziler anıldı.

Kutlamalar hakkında konuşan İsmail Hakkı Kasapoğlu, “Pandemi sonucunda bu yılki 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları içinde bulunduğumuz şartlar ve ihtiyaçlar neticesinde farklı bir konsept ve yöntemle yürütülecektir. Bu doğrultuda gerçekleştirilecek faaliyetlerin en önemli noktasını gençler ve sporcularla doğrudan yüksek etkileşim sağlayan uygulama ve içerikler oluşturacaktır. Böylelikle son dönemde yaşanan gelişmelerle birlikte ülke genelinde negatif ruh halinin dağıtılarak bertaraf etmesi amaçlanmaktadır. Bu yıl gerçekleştirilecek olan kutlamalarda geçmiş yıllardaki saha faaliyetlerinin dijital ortamlarda yaşatılması hedeflenmiştir. Gençlerin katılımını sağlayacağı yarışmalar, söyleşiler, konserler, milli mücadele ruhu, Gençlik ve spor bayramı hakkında bilgilendirici içerikler gerçekleştirilecektir. Gençlerin düşüncelerini paylaşabileceği etkinlik ve içerikler hazırlanacak. Spora teşvik için farklı konsept ve kurgular sosyal medyadan yayınlanacak kısıtlı sayıda da olsa mevcut şartların sağlandığı durumlarda saha etkinlikleri de yapılıp sosyal medyadan paylaşılacaktır” dedi.

Anahtar Kelimeler:
Samsun HaberSamsun
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ali 2020-05-15 13:33:38

Sırf 19 mayıs bayramının önemini kaybetmek için 19 mayısı yasağa dahil ettiler. Tıpkı 23 nisan gibi. Yani böyle yasaklarin ne faydası var. Tam izalasyon yapip 2 hafta evde kalmak en iyisi idi. Bu memleket de kurumlar çalışmıyor. Hep tek elden yöneltmek olursa saçmalıklar kaçınılmaz. Reis korona bitti derse aynı gün biter. Öylede olacak.

Avatar
hakan asal 2020-05-15 23:45:19

biz cikariz balkonlara soyleriz marslarimizi kimse engelleyemez Ataturk sevgimizi ..bunlari yaziyoruz kenara..selam soyleyin demire de..

Avatar
Çift kabin 2020-05-20 22:49:25

Laikler oh olsun