banner388

Samsun'da 17 kişi FETÖ'den adliyede

Samsun'da 17 kişi, FETÖ soruşturması kapsamında adliyeye sevk edildi.

Samsun'da 17 kişi FETÖ'den adliyede

Samsun'da 17 kişi, FETÖ soruşturması kapsamında adliyeye sevk edildi.

09 Şubat 2018 Cuma 11:35
Samsun'da 17 kişi FETÖ'den adliyede

Samsun'da, FETÖ soruşturması kapsamında 15'i ihraç öğretmen, 1'i ihraç öğretim üyesi ve 1 özel sektör çalışanı olmak üzere toplam 17 kişi adliyeye sevk edildi.

Samsun Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri, FETÖ soruşturması kapsamında Samsun merkezde 3 gün önce çok sayıda adrese eş zamanlı operasyon gerçekleştirmişti. Operasyon kapsamında aralarında ByLock kullananların da olduğu 15'i ihraç öğretmen, 1'i ihraç öğretim üyesi ve 1'i özel sektör çalışanı olmak üzere toplam 17 kişiyi gözaltına almıştı.

Sorguları sona eren 17 kişi "silahlı terör örgütüne üye olmak" suçlarından bugün Samsun Adliyesine sevk edildi. Nöbetçi mahkemeye ifade veren 15 kişi adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, ByLock kullandığı tespit edilen 1 öğretmen ise tutuklanarak Samsun Kapalı Cezaevine gönderildi.

Kaynak: İHA

Son Güncelleme: 09.02.2018 19:36
Anahtar Kelimeler:
Samsun HaberSamsunFetö
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.