banner388
banner390
banner410
banner408

Samsun'da 17 Bin Öğretmene Mektup Yollandı

Samsun’un Milli Eğitim Müdürü Coşkun Esen, Samsun’da görev yapmakta olan yaklaşık olarak 17 bin öğretmene mektup yollayarak yeni eğitim ve öğretim döneminde bütün öğretmenlere başarılar diledi.

banner269

Samsun'da 17 Bin Öğretmene Mektup Yollandı

Samsun’un Milli Eğitim Müdürü Coşkun Esen, Samsun’da görev yapmakta olan yaklaşık olarak 17 bin öğretmene mektup yollayarak yeni eğitim ve öğretim döneminde bütün öğretmenlere başarılar diledi.

11 Eylül 2016 Pazar 17:32
Samsun'da 17 Bin Öğretmene Mektup Yollandı

19 Eylül 2016’da başlayacak olan 2016-2017 eğitim ve öğretim yılının öncesinde ilde bulunan tüm öğretmenler için mektup yazmış olan Coşkun Esen, öğretmenliğin büyük önemine değinerek, bütün öğretmenlerin başarılı bir eğitim öğretim yılı geçirmelerini temenni etti. Bir insanın yaşamında anne, baba ve öğretmenin çok önemli bir yer kaplamış olduğunu söyleyen Coşkun Esen, gelecek nesillerin iyi bir şekilde yetişmesi ve şekillenmelerinde öğretmenlere çok büyük ve önemli bir rol düştüğünü söyledi. 


"Hayatlarına dokunmuş olduğunuz her bir çocuk, güzel günlerin de başlangıcıdır"

Milli Eğitim Müdürü Coşkun Esen yazmış olduğu mektupta, "Yeni bir eğitim ve öğretim yılına başlamaktayız. Her yeni bir başlangıç bir bitiş olarak düşünülür. Fakat biz eğitimcilerin her başlangıcı yepyeni bir başlangıcın doğumudur. Hayatına dokunmuş olduğunu her bir çocuk güzel geleceğin de başlangıcıdır. Ülkemizi; bilim, alanında, teknoloji ve sanayi alanında bir adım daha fazla öne çıkarmış olan her bilim adamında; vatanımızı tehlikeden koruyan her siyasetçide; ülkenin bayrağını dalgalandırmış olan her sporcuda ve birde sanatçıda siz değerli öğretmenlerin çok önemli bir etkisi var. Çünkü siz öğretmenler bu başarılı insanların beynine, ruhuna dokundunuz. Siz öğretmenlere yapmış olduğunuz bütün çalışmalardan dolayı teşekkür ederim. Bundan sonraki sürede bu ülkenin değerleri ile donanmış, sorumlu ve aynı zamanda akademik başarısı yüksek  olan öğrenciler yetiştirmeniz için sizlerin büyük desteğini bekliyoruz. Böyle bir yükü taşıyabilecek eğitim gönüllülerine, eğitim aşığı insanlara ihtiyacımız var. Kendisini devamlı yenileyen, çevresine duyarlı, sorumluluk sahibi olan, aktif ve aksiyoner eğitim sevdalıları olmazsa bu yükün altından asla kalkamayız. Yılmadan, pes etmeden, yorulmadan, üzerlerine kalplerinden başka hiçbir şeyi kuşanmayan siz çok değerli meslektaşlarımı, kahramanlarımı, sevgiyle, saygıyla ve muhabbetle selamlıyorum. Şehrimiz için daha önceki senelerde yapmış olduğumuz gibi bu eğitim ve öğretim yılında da hep beraber çok güzel şeyler başaracağımıza inanıyorum" ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 11.09.2016 17:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.