banner388

Samsun'da 17 Belediye Başkanı Ankara'ya gitti

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz ve 16 ilçe belediye başkanı Ankara'ya gitti.

Samsun'da 17 Belediye Başkanı Ankara'ya gitti

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz ve 16 ilçe belediye başkanı Ankara'ya gitti.

13 Eylül 2017 Çarşamba 10:54
Samsun'da 17 Belediye Başkanı Ankara'ya gitti

Samsun haber - Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün AK Partili 884 belediye başkanı ile Ankara'da toplantı yapacak. 2019'daki seçimler için hazırlık yapılmasını isteyecek olan Cumhurbaşkanı Erdoğan "Yerel seçimde hedef aynı" diyecek.

Toplantıya katılmak için ise Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz ve AK Partili 16 ilçe belediye başkanı katılacak. Başkanlar toplantıya katılmak için Ankara'ya gitti.

Toplantıya katılması beklenen ilçe belediye başkanlarının isimleri;

19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, Alaçam Belediye Başkanı Hadi Uyar, Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, Ayvacık Belediye Başkanı Mustafa Belur, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğluu, Ladik Belediye Başkanı Selim Özbalcı, Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül, Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, Vezirköprü Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis ve Yakakent Belediye Başkanı Hüseyin Kıyma

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
cevdet 2017-09-13 12:00:23

başkan osman genç büyükşehir belediye başkan adaylığını gündeme getirmeli 2.devlet üniversitesi batı ve doğu çevre yolu yeni samsun merkez osb talep edilmeli

Avatar
heredot 2017-09-13 13:20:57

Dere yataklarına alışveriş merkezi, dere yataklarına toki yapılmamalı.