banner388

Samsun'da 16 Yaşındaki Genç Kız Kayıp!

Samsun'da 16 yaşındaki Melike Seven adlı genç kız yaklaşık 1 haftadır kayıp.

Samsun'da 16 Yaşındaki Genç Kız Kayıp!

Samsun'da 16 yaşındaki Melike Seven adlı genç kız yaklaşık 1 haftadır kayıp.

27 Aralık 2016 Salı 10:40
Samsun'da 16 Yaşındaki Genç Kız Kayıp!

Samsun'da 16 yaşındaki Melike Seven adlı genç kız kayıp. Yaklaşık 1 haftadır kendisinden haber alınamayan genç kızın ailesi perişan durumda. Samsun'un İkadım ilçesinde yaşayan genç kızın üzerinde en son yeşil kaban mavi kot siyah bot ve bordo renk kazak vardı.

Samsun'un İlkadım ilçesinde yaşayan, lise birinci sınıfta kalan ve devamsızlıktan okuldan atıldığı öğrenilen Melike Seven, 3 hafta önce inşaat malzemeleri sattığı iddia edilen bir yerde sekreter olarak çalışmaya başladı. 20 Aralık Salı günü sabahı “İşe gidiyorum” diyerek evden çıkan kız çocuğundan haber alınamıyor. Melike Seven, sosyal medya hesabından son olarak "Harap oldu duygularım" yorumuyla bir fotoğraf paylaştı. Polise başvuran ve her yerde kızını arayan baba Ramazan Seven, kızının kaçırıldığını düşünüyor.

"Anneni babanı öldürürüz"
Kızının S.Ç. isimli bir şahsın yanında 3 hafta önce işe girdiğini belirten Ramazan Seven, "Kızım geçen Salı günü sabah evden çıktı. Perşembe gününe kadar telefonu açıktı. Ama bizi engellemişti. Beni arayarak 'Oktay' diye birine kaçtığını söyledi. Ben de ona tehdit edildiğini mi sordum. Doğruları söylemesini istedim. Fakat konuşmadı. Perşembe gününden sonra telefonunu da kapattı. O günden bu yana telefonu da kapalı. Kızımın arkadaşlarıyla konuştum. Kızım, arkadaşlarını arayarak S.Ç. isimli şahsın 'anne babanı öldürürüz, bizimle geleceksin' diye tehdit ettiğini söylemiş. Ben kızımın kaçtığını değil kaçırıldığını düşünüyorum. Polise başvurdum. Onlar da kızımı arıyor. Bir haftadır kızımı arıyorum. Evde kızımın odasını, eşyalarını görmemek için eve bile gidemiyorum. Kızımı gören duyan vatandaşların güvenlik güçlerine haber vermesini istiyorum" dedi.
Kızlarının bir an önce bulunmasını bekleyen acılı aile vatandaşlardan Melike Seven ile ilgili bilgi alanların veya görenlerin polise veya 05354611224 nolu numaraya bilgi vermelerini bekliyor.





 

Son Güncelleme: 28.12.2016 13:37
Anahtar Kelimeler:
Samsunda KayıpMelike Seven
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.