banner388

Samsun'da 15 Temmuz Konferansı

Samsun'da '15 Temmuz Darbenin Bilinmeyen Saatleri' konferansı

Samsun'da 15 Temmuz Konferansı

Samsun'da '15 Temmuz Darbenin Bilinmeyen Saatleri' konferansı

11 Ocak 2017 Çarşamba 14:44
Samsun'da 15 Temmuz Konferansı

Güvenlik Uzmanı Mete Yarar ve Gazeteci-Yazar Süleyman Özışık, Samsun Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği '15 Temmuz Darbenin Bilinmeyen Saatleri' konulu konferansla darbenin çarpıcı detaylarını Samsunlularla paylaşacak. 

15 Temmuz darbe girişimi sonrası yorum ve analizleri ile kamuoyu tarafından yakından takip edilen ve FETÖ’nün ikinci darbe girişimi için toparlandığı yorumu ile gündeme gelen Güvenlik Uzmanı Mete Yarar ile yazılarıyla önemli bir okuyucu kitlesine sahip bulunan Gazeteci Yazar Süleyman Özışık darbenin daha önce bilinmeyen önemli ayrıntılarını izleyicilere aktaracak.

Tüm Samsunluların davetli olduğu konferans 13 Ocak Cuma günü saat 18.30’da eski Büyük Otel yerleşkesindeki Samsun Büyükşehir Belediyesi Çok Amaçlı Salon Şehit Ömer Halis Demir Salonu’nda 

Anahtar Kelimeler:
Samsun HaberSamsun15 Temmuz
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.