banner388

Samsun'da 15 bin çocuk yüzme öğrendi

Samsun Valisi İbrahim Şahin kentte 15 bin 200 çocuğa yüzme eğitimi verildiğini söyledi.

Samsun'da 15 bin çocuk yüzme öğrendi

Samsun Valisi İbrahim Şahin kentte 15 bin 200 çocuğa yüzme eğitimi verildiğini söyledi.

23 Mayıs 2017 Salı 17:38
Samsun'da 15 bin çocuk yüzme öğrendi

Samsun haber - Geleceğe Kulaç Atıyoruz proje toplantısı Samsun Büyükşehir Belediyesi Ömer Halisdemir Toplantı Salonu'nda Samsun Valisi İbrahim Şahin başkanlığı'nda yapıldı. Samsun Valisi İbrahim Şahin, "Değerli arkadaşlar, ‘Geleceğe Kulaç Atıyoruz‘ projesi benim çok önemsediğim bir proje. Samsun’un sahil şehiri olmasına rağmen çoğu çocuklarımız yüzme bilmiyor. Bizim bu çocuklarımıza yüzmeyi öğretmemiz gerekiyor. Biz bu sene 15 bin 200 çocuğumuza yüzme öğretme hedefine ulaştık. Hepinize teşekkür ediyorum" dedi.

2017-2018 hedeflerinin 16 bin öğrenciye yüzme öğretmek olduğunu söyleyen Vali İbrahim Şahin, "Beni bu projede mutlu eden bir diğer konu, velilerimizin de bu projenin içinde yer alıyor olmalarıdır. Çocukları yüzerken onları desteklemeleri ve takip etmeleri çok güzel bir şey. Bu projede biz önümüzdeki sene hedefimizi 16 bin olarak belirliyoruz. Yani 2017-2018 eğitim-öğretim döneminde 16 bin öğrenciye yüzme sporunu öğreteceğiz. Hedefimizi buna göre koyuyoruz" diye sözlerini tamamladı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.