banner388

Samsun'da 14 yaşındaki çocuk tutuklandı

Samsun'da bir döner salonundan yardım kutusu çalan çocuk çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

Samsun'da 14 yaşındaki çocuk tutuklandı

Samsun'da bir döner salonundan yardım kutusu çalan çocuk çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

26 Nisan 2019 Cuma 16:02
Samsun'da 14 yaşındaki çocuk tutuklandı

Samsun'un İlkadım ilçesinde bir döner salonunda yardım kutusu çaldıktan sonra bir marketten sigara çalan çocuk yakalandı. Mahkeme karşısına çıkarılan 14 yaşındaki çocuk tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Samsun'un İlkadım ilçesi Çiftlik Mahallesi'nde meydana gelen olayla ilgili edinilen bilgilere göre akşam vakitlerinde döner salonuna giren S.Ö. (14) yardım kutusunu çalmasının ardından Meskenler mevkisinde bir marketten sigara çaldı. Emniyet ekipleri olayla ilgili çocuğu gözaltına aldı. 

Samsun Adliyesine sevk edilen S.Ö., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Samsun T Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi. 

Kaynak: İHA

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Yorumsuz. 2019-04-26 22:55:46

Manşetlere bakıyorum fetöden yakalanan serbest inşaattan bilmem ne çalan serbest uyuşturucu yakalatan serbest ama 14 yaşındaki çocuk tutuklu. Yaptığı doğru değil ama daha çocuk ıslah etmek yerine hapise atmak herşeyi daha kötü yapacak bundan sonraki hatayı için.

Avatar
Çocuk o daha. 2019-04-27 13:23:14

Sigarayı o mu içiyor Allah askına cezai ehliyetin yok cocuksun diye kandırıp çaldırmışlardır. Önünü arkasını bir araştırın bakalım cahil insan çok kandırmışlardır çocuğu. Cezasını o çekmemeli hele ki daha küçücükken islah evi yerine her türlü insanın olduğu ceza evine atılmamalı. O cocuğun psikolojisini bozanlar ne ceza alacak.

Avatar
ben görmedim 2019-04-27 14:59:38

yılanın başını küçükken ezmek gerek. ne çocuğu, kendini çevresine ispat için her türlü suça bulaşmayı marifet sayıp pislik yapacaklar, hiç bir suç cezasız kalmamalıdır