banner388

Samsun'da 14 torbacı adliyede

Samsun'da 'torbacı' olarak tabir edilen sokak satıcılarına yönelik düzenlenen şafak operasyonunda gözaltına alınan 14 kişi bugün SAMSUN Adliyesine sevk edildi. 

Samsun'da 14 torbacı adliyede

Samsun'da 'torbacı' olarak tabir edilen sokak satıcılarına yönelik düzenlenen şafak operasyonunda gözaltına alınan 14 kişi bugün SAMSUN Adliyesine sevk edildi. 

18 Eylül 2020 Cuma 10:02
Samsun'da 14 torbacı adliyede

Samsun'da özel harekat polislerinin desteğiyle dev bir uyuşturucu operasyonu düzenlendi. 45 ekip 203 polisin katılım sağladığı operasyonda 14 kişi gözaltına alınmıştı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüpheliler adliyeye sevk edildi.

Torbacılara yönelik şafak vakti düzenlenen operasyonda şüpheli şahıslarla bağlantılı olarak ve operasyon esnasında yapılan aramalarda, 2 kilo 9 gram bonzai, 63,65 gram esrar maddesi, 0,52 gram skunk maddesi, 7 adet sentetik ecza hap, 43,65 gram metamfetamin maddesi, uyuşturucu madde kullanmaya yarar 3 adet bong aparat, 2 adet tüfek, 1 adet hassas terazi ve uyuşturucu madde satışından elde edildiği değerlendirilen 990 TL para ele geçirildi. Olayla ilgili "torbacı" diye tabir edilen sokak satıcıları oldukları ileri sürülen 14 kişi gözaltına alındı. 

Samsun Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğündeki sorguları tamamlanan 14 kişi bu sabah Terme Adliyesine sevk edildi.

Kaynak: İHA


 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ufuk 2020-09-18 11:00:24

Mahkeme cıkarsalar ne olacak tekrardan serbest bırakıyorlar samsunda adalet sarayı işlemiyor aynı zamanda işini düzgün yapan yargı yok samsunda Türk Ceza kanunu sorsan haberleri yok ama maaş gününü sorun ne kadar ikramiye ne kadar promosyon hepsini bilirler millet bu bağcılarda magandalardan yaka silkti

Avatar
Veli 2020-09-18 12:18:54

Emniyet güçleri boşuna vakit harcıyor. Yarısını ilk mahkeme serbest bırakır. Diğer yarısıda en fazla 2 ay sonra çıkar. O da olmadı af çıkar ne de olsa kader mahkumu bunlar.
Köpekler salınıp taşlar bağlanınca böyle oluyor işte.

Avatar
Akif 2020-09-18 16:57:27

Oh oh ne güzel olmuş elinize sağlık devamını bekliyoruz başarıların ama dışarıya salmayin bu zehir tacirlerini