banner388

Samsun'da 13 kişi ByLock'tan adliyede

Samsun'da terör örgütü FETÖ soruşturmaları kapsamında gözaltına alınan 13 kişi adliyeye sevk edildi.

Samsun'da 13 kişi ByLock'tan adliyede

Samsun'da terör örgütü FETÖ soruşturmaları kapsamında gözaltına alınan 13 kişi adliyeye sevk edildi.

21 Eylül 2017 Perşembe 10:58
Samsun'da 13 kişi ByLock'tan adliyede

Samsun Haber - Samsun'da terör örgütü FETÖ ile mücadele sürüyor. Yürütülen FETÖ soruşturması kapsamında gözaltına alınan ve ByLock kullandıkları öne sürülen 13 kişi adliyeye sevk edildi.


 


Samsun Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri 15 Eylül tarihinde, FETÖ soruşturması kapsamında FETÖ'nün gizli haberleşme ağı ByLock'u kullandıkları belirlenen çeşitli meslek gruplarından 13 kişiyi gözaltına almıştı. 



Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünde sorguları sona eren 5'i kadın 13 kişi, "ilahlı terör örgütüne üye olmak" suçundan Samsun Adliyesine sevk edildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
nadir 2017-09-21 11:18:07

ne bylock mus be herkezde var bir sizde yok. valla billa akp ye oy verdim ama korkuyom basima bir is gelir diye. Allah iftiradan korusun ama hapishanelerde bylock cu fetöcü vs haric adam kalmamis. bütün sapik hirsiz katiller disarda, 5 yil önce zaman gazetesi alanlar icerde. herkez aliyordu derseniz zaman i bizi Allah affetdi diyorlar. ne olur adaletli olun ve gercek suclular haric insanlari üzmeyin. bizler 15 temmuzda sokaklardaydik ve akp ye her daim oy verdik ama genede vAllahi korkuyoruz bir iftira yada suclamaya maruz kaliriz diye

Misafir Avatar
yusuf 2017-09-21 15:58:06 @nadir

nadir niye korkun ben niye korkmuyorum bu yorum fetöcü ağzı

Beğenmedim! (0)