banner388

Samsun'da 12 bin kişilik dev iftar yemeği

Tekkeköy Belediyesi tarafından Samsun'un en büyük iftar organizasyonu düzenlendi. Tekkeköy Belediyesi'nin düzenlediği dev iftar yemeğine 12 bin vatandaş katıldı.

Samsun'da 12 bin kişilik dev iftar yemeği

Tekkeköy Belediyesi tarafından Samsun'un en büyük iftar organizasyonu düzenlendi. Tekkeköy Belediyesi'nin düzenlediği dev iftar yemeğine 12 bin vatandaş katıldı.

27 Mayıs 2018 Pazar 23:36

Samsun Haber-Samsun Tekkeköy Belediyesi'nin düzenlediği 12 bin kişilik dev iftar yemeğinde konuşma yapan Sağlık Bakanı Ahmet Demircan, "Samsun'a hızlı tren geliyor" dedi.


12 bin kişinin iftarını açmasının ardından konuşan Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, iftara gösterdikleri ilgiden dolayı vatandaşlara teşekkür etti. Başkan Togar, "Bu mübarek iftar sofrasında bizlere bu onuru yaşatan protokole ve Tekkeköylü hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Bu şehirde kurulan en büyük iftar sofrasının sahiplerinin önünde saygıyla, hürmetle eğiliyorum. Sağolun var olun" ifadelerini kullandı.


Vatandaşlar ile aynı sofrada beraber oldukları için mutlu olduğunu dile getiren Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, "Ülkemiz üzerinde oynanan oyunlar hiç bir dönem bitmedi. Ama son dönemde oyunlar artık açık oynanıyor. Türkiye'nin ne zaman sağlıklı adım attığını gören emperyalist dış güçler ülkemizin önünü kesmek için hep birlikte hareket ederek ülkemize tuzaklar kuruyorlar. Eğer Türkiye istikrarlı bir hükümete sahip olursa bu oyunları bozma şansımız yüksek. Eğer geçmiş dönemlerde yaşanan zayıf hükümetler olursa zor günler yaşarız" diye konuştu.

SAMSUN HIZLI TRENE KAVUŞUYOR

Samsun'a hızlı trenin geleceğini belirten Sağlık Bakanı Ahmet Demircan, "Tekkeköy'e 250 yataklı hastanenin temelini atacağız. Samsun'da 420 dönüm arazide 900 yataklı Şehir Hastanesi yanında 150 yataklı yüksek güvenlikli psikiyatri hastanesi ve yine yanında 100 yataklı fizik tedavi hastanesi yapacağız. Atakum'a da yine bir hastane yapıyoruz. Samsun'a hızlı tren geliyor. Proje çalışmaları bitti, önümüzdeki günlerde yapım ihalesine çıkılıyor. Samsun'a yeni organize sanayi bölgeleri arıyoruz. Samsun'un kalkınması için üzerimize düşeni yapacağız" sözcüklerini kullandı.

Son Güncelleme: 28.05.2018 09:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Emin Karagüzel 2018-05-28 02:33:11

Aslında bu iftara ayrılan bütçe ile dünyanın dört bir yanında ekmek suya muhtaç Müslümanlara kullanılsa iyi olurdu.