banner388

Samsun'da 110 aile ev sahibi oldu

Samsun'da Eminevim Elbirliği Sistemi sayesinde 110 aile ev sahibi oldu.

Samsun'da 110 aile ev sahibi oldu

Samsun'da Eminevim Elbirliği Sistemi sayesinde 110 aile ev sahibi oldu.

04 Mayıs 2018 Cuma 23:51
Samsun'da 110 aile ev sahibi oldu

Samsun Haber-Türkiye'nin 81 ilinde 100'ü aşkın şubesinin yanı sıra sektörde ilki gerçekleştiren Emimevim Elbilriği Sistemi mobil ofisler ile ev veya araç sahibi olmak isteyen kişileri faizsiz ev sahibi yapıyor.

SAMSUN'DA ŞU ANA KADAR BİNDEN FAZLA KİŞİ EV SAHİBİ OLDU

Her ay başka illerde tapu teslim töreni yapan Eminevim Elbirliği bu ay Samsun'da tapusuna kavuşmak isteyenler ile buluştu. Eminevim, şu ana kadar Samsun'da binin üzerinde aileye ev ve araç sahibi yaptı.

GÜNDE 72 KİŞİ EV VE ARABA SAHİBİ OLUYOR

Emin Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün, kurdukları sistem sayesinde günde 72 kişiyi ev ve araba sahibi yaptıklarını ifade ederek, "Türkiye’de 81 ilde çalışmamız var. Karadeniz Bölgesi’ndeki 12 ilde ise 103 şubemiz var. Eminevim Elbirliği Sistemi’nde bin 270 çalışanımız var. Amacımız, böyle bir elbirliği sistemini insanlara ulaştırmaya ve anlatmaya çalışıyoruz. Bugüne kadar Türkiye’de 137 bin kişiyi otomobil ve ev sahibi yapmışız. Demek ki bu sistemin çok ciddi bir referansı var. Bu referansın daha fazla gelişebilmesi için ev alanlarla almayan dostlarımızı bir araya getirmek için bölgelerde toplantılar yapıyoruz. Geçen ay Erzurum ve Denizli’deydik. Bu sefer de Samsun’da buluştuk. Samsun’da evi çıkan vatandaşlara evlerini verdik. Karadeniz Bölgesi'nde 4 bin 572 kişiye ev ve araba vermişiz. Bu çok ciddi bir rakam. En büyük firmalar bile bu rakamlara ulaşamaz. Hem müteahhitlere bir katkımız oluyor hem de 2. el piyasasını canlandırıyoruz. Her ay ortalama 39 bin konut teslimatı yapıyoruz. Sırasını bekleyen de 94 bin müşterimiz var. Bize günlük bin 500 kişi başvuruyor. 2 bin 170 kişi şubelerimizi ziyaret ediyorlar. Günde ortalama 72 kişiyi de ev ve araba sahibi yapıyoruz. Samsun’da da bugün 110 aileye evlerimizi teslim etmek için buluştuk. Bu sistemi ne kadar anlatabilirsek, o kadar kişiyi ev ve araba sahibi yapabiliriz" sözcüklerini kullandı.

Samsun'da tapu teslim törenine katılan ailelere yönelik konuşan Eminevim Genel Müdürü Tuba Üstün, "Hayallerini gerçekleştirdiğimiz üyelerimizin sevincine ortak olmak adına bir araya geldiğimiz bu günde de sistemimize ve dolayısıyla ailemize yeni katılan üyelerimizin olduğunu görmek sevincimizi arttırıyor. Sabırla, duayla, heyecanla, ümitle bekleyen gönüllere faydalı olmak ve hayra hizmet etmek idealiyle yola çıkmış olan Emin Şirketler Grubu 1991 yılında attığı ilk adımdan bu yana siz kıymetli üyelerimizle el ele vererek, bugün tıpkı burada da olduğu gibi gönüllere sevinç sunarak büyüyen bir aile olmuştur" dedi.

Tuba Üstün'den sözü devralan Eminevim Yönetim Kurulu Üyesi Sefa Üstün, "27 yıllık geçmişe sahip olan firmamız Emin Otomotiv Nisan ayı sonuna kadar 78 bin 127 ailenin ayaklarını yerden kesti. Emin Otomotiv'e göre daha genç olan firmamız Eminevim ise 13 yılda 39 bin 558 ailenin sıcak yuvalarına kavuşmalarına vesile oldu. Aslında bizim uyguladığımız bu elbirliği sistemi; yatırımları paylaşım ekonomisi ile geliştiren bir sistemdir. Her şeyin insanda başlayıp insanda bittiği bir sistem bizim sunduğumuz. Sosyal adaletsizlik, gelir adaletsizliği ve bunların ana sebebi olan faize alternatif bir sistem. Finansman dünyasında inovasyon dünyanın en çok ihtiyaç duyduğu bir alandır. Bu finansmanla alakalı ana yapılar çok sabit, konvansiyonel sistemler var. Fakat elbirliği tarzında, farklı finansman alternatifleri yok” diye konuştu.

3 KİŞİ UMRE HAKKI KAZANDI

Konuşmaların bitmesinin ardından 110 aile tapularına kavuşturuldu. Tabuların sahiplerine verilmesinin ardından çekiliş ile 3 kişi Umre seyahati hakkı kazandı


 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Nihat 2018-05-05 22:47:18

Ciftlik banka donmesin sonra bu is

Avatar
Serra 2018-05-06 00:16:50

Dönmez