banner388
banner390
banner410
banner408

Samsun'da 100 dolar bozdurana simit bedava

Samsun'da bir simitçi 100 dolar bozduran vatandaşlara ücretsiz simit veriyor.

banner269

Samsun'da 100 dolar bozdurana simit bedava

Samsun'da bir simitçi 100 dolar bozduran vatandaşlara ücretsiz simit veriyor.

14 Ağustos 2018 Salı 17:44
Samsun'da 100 dolar bozdurana simit bedava

Samsun haber - ABD-Türkiye arasındaki gerilimin artması ve döviz kurlarının ani yükselişi için bir çok vatandaş Türk Lirasını değerlendirmek için kampanya başlattı. Samsun'da seyyar tezgahta simitçilik yapan Mustafa Durdu da kampanya başlatarak dolar bozduran vatandaşlara destek oldu. 

ABD'nin Türkiye'yi ekonomik yönden yıkmaya çalıştığını belirten Mustafa Durdu, “Yaptığımız kampanya ile 100 dolar bozduran vatandaşlar fişiyle birlikte bize geldiğinde bir simit hediye ediyoruz. Simitçi olarak böyle bir kampanya başlattık. Bizler her zaman devletimizin yanındayız. Amerikan dolarını protesto ediyorum. 15 Temmuz’da bizi yenemediler, doları yükselterek ekonomimize büyük bir darbe vurmaya çalıştılar. Onu da yapma şansları yok. Türk milleti olarak devletimizin yanındayız. Doların düşmesini ve Türkiye’den gitmesini istiyoruz. Bizler, ABD parası ile çalışmak istemiyoruz. Kendi paramızın değerlenmesini istiyoruz. Kampanyamızı gören vatandaşlardan çok güzel geri dönüşler alıyorum. Farkındalık oluşturmasını amaçlıyorum. Devletimiz için canla başla mücadele edeceğiz. Dolarla Türkiye ekonomisini bitireceklerini zannetmesinler. Darbeye boyun eğmedik, dolarla da bizi düşüremezler” dedi.


 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Sasa 2018-08-14 21:05:53

Acıyorum bunlara

Avatar
Misafir 2018-08-14 21:57:55

Neyin kafasini yasiyosun sen emmoglu?