banner388

Samsun'da 1 kişi uyuşturucu ile yakalandı

Samsun'da polis ekiplerinin çalışmaları doğrultusunda 1 kişi uyuşturucu madde ile yakalanarak gözaltına alındı.

Samsun'da 1 kişi uyuşturucu ile yakalandı

Samsun'da polis ekiplerinin çalışmaları doğrultusunda 1 kişi uyuşturucu madde ile yakalanarak gözaltına alındı.

23 Eylül 2019 Pazartesi 14:07
Samsun'da 1 kişi uyuşturucu ile yakalandı

Samsun'da uyuşturucuya geçit verilmiyor. İlkadım ilçesinde 1 kişi uyuşturucu madde ile yakalanarak gözaltına alındı.

İlyasköy Mahallesi'nde meydana gelen olayla ilgili edinilen bilgilere göre Samsun Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu ticareti yaptığı ihbarı üzerine R.Ü'yü takibe aldı. Çalışmalarını sürdüren polis ekipleri R.Ü. isimli şahsı ve yanında 1 kişiyi araçta yakaladı. 

R.Ü. ile birlikte 157 adet ekstasy hap, 2,58 gram esrar maddesi, 2 adet uyuşturucu etkisi doğuran sentetik ecza hap, uyuşturucu madde satışından elde edildiği değerlendirilen bin 690 TL para, araç içerisinde bulunan diğer şahıstan ise 2 adet ekstasy hap elde edildi. 
Olayın devamında R.Ü.'nün ikametinde yapılan aramada, 1 adet 6,35 mm çapında tabanca, 10 adet 9 mm çapında tabanca mermisi, 1 adet hassas terazi elde edildi.

R.Ü. ile yakalanan şahıs kullanıcı olduğu için işlem yapılmasının ardından serbest bırakıldı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan R.Ü. ise uyuşturucu ticaretinden Samsun Adliyesine sevk edildi.

Nöbetçi mahkemeye ifade veren R.Ü., adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Son Güncelleme: 23.09.2019 15:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kadir 2019-09-24 09:36:25

Yaa şu uyuşturucu satan içe ni de diyoryaa biz teröristmiyiz.. Yaa sizin ne olduğunuz kime hizmet ettiğiniz de belli değil. Nesiniz harbiden anlayamadık.