banner388
banner390
banner410
banner408

Samsun'da 1 kişi FETÖ'den tutuklandı

Samsun'da FETÖ soruşturması kapsamında dün adliyeye sevk edilen 1 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

banner269

Samsun'da 1 kişi FETÖ'den tutuklandı

Samsun'da FETÖ soruşturması kapsamında dün adliyeye sevk edilen 1 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

27 Nisan 2018 Cuma 15:00
Samsun'da 1 kişi FETÖ'den tutuklandı

Samsun'da, FETÖ soruşturması kapsamında aranan ve örgütün gizli evinde yakalanan şahıs çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
 
Samsun Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından ortak yapılan çalışmalarda, örgüte ait kapatılan Canik Başarı Üniversitesi operasyonunda kapsamında aranan üniversitenin idari kadro çalışanı ByLock kullanıcısı Soner K. ve eşi, yine başka bir FETÖ soruşturma ile ilgili hakkında gözaltı kararı bulunan hemşire ve ByLock kullanıcısı olduğu belirlenen Gülhan K., 17 Nisan'da Atakum Yenimahalle’de saklandıkları gaybubet evinde yakalandı. 

Yapılan aramada Soner K.'nin kullandığı sahte kimlik, Gülhan K.'nin kullandığı sahte ehliyet, 15 bin 730 euro, 2 bin 700 lira para, 6 adet cep telefonu, 2 adet tablet bilgisayar ve çeşitli dijital materyaller ele geçirildi. 

KOM Şube Müdürlüğünde sorgusu sona eren Gülhan K. dün adliyeye sevk edildi. Savcıya ifade veren Gülhan K. tutuklanması talebiyle nöbetçi mahkemeye sevk edildi.

EV HAPSİ VE ELEKTRONİK KELEPÇE 

Nöbetçi mahkeme, Gülhan K.'ye ev hapsi uygulanmasına ve elektronik kelepçe takılıp adli kontrol altına alınmasına karar verdi.
 
KOM Şube Müdürlüğündeki işlemleri sona eren Canik Başarı Üniversitesi idari kadrosunda çalışan Soner K. ise adliyeye sevk edildi ve çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Samsun Kapalı Cezaevine gönderildi.

Kaynak: İHA

Anahtar Kelimeler:
Samsun HaberSamsunFetö
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.